Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+12
$   41.02
  45.56

24 лип. 2024 13:06

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:02
Культура
0

520

0

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі

Що подивитися з Марго Роббі.


Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі

Марго Роббі – одна з найяскравіших акторок сучасності. У своїй фільмографії зірка має досить різні за жанром фільми та ролі. Її по праву вважають головною білявкою Голлівуду, але самій жінці таке амплуа, схоже, не до вподоби.

Редакція Україна.info пропонує підбірку фільмів з Марго Роббі, які стали сходинками до загальної слави та однозначно заслуговують на увагу.

Вавилон (2022)

Режисер Дем’єн Шазелл у своїх фільмах змушує акторів відігравати на 100%. Музика та майстерність виконавців головних ролей - це основа стрічок кінотворця. Саме тому для Марго Роббі робота у «Вавилоні» стала справжнім бенефісом її кар’єри та випробуванням здібностей. Забігаючи наперед, варто сказати, що акторка справилась із завданням на відмінно. 

Стрічка розповідає карколомну історію розквіту «старого» Голлівуду на основі кар’єри новоспеченої актриси Неллі Ларой. Дівчина цілком занурюється у світське життя, хоча через власний характер, не здатна йти на поступки та стати його частиною. Фільм настільки насичений подіями та змінами повісті, що тригодинний хронометраж пролітає непомітно.

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі

Вовк з Уолл-стріт (2013)

Поява ще досить юної акторки у фільмі про складний світ фондових брокерів запам’яталася, насамперед, не грою Марго, а тим, що акторка погодилася цілком оголитися для однієї зі сцен. І хоч робота дівчини виглядає цілком гідно в дуеті з Леонардо Ді Капріо, але, перш за все, запам’яталася, скажімо так, іншим.

Стрічка має чимало переваг і вже встигла стати однією з улюблених для кіноманів. Не в останню чергу завдяки через білявку.

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 2

Загін самогубців (2016)

Складаючи підбірку фільмів з Марго Роббі, неможливо оминути роботу в першому «Загоні самовбивць», після якого акторка прокинулася справжнім секс-символом кіно. Втілена на екрані Харлі Квін стала чи не найяскравішим образом за останній час та викликала нову хвилю цікавості до персонажа.

Хоч потім зірка намагалася відхреститися від звабливого амплуа, але, як показали провали результати фільму «Хижі пташки» та перезапуску оригінальної картини про лиходіїв від режисера Джеймса Гана, глядачі очікували від неї зовсім іншого.

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 3

Фокус (2015)

Спільна робота з Віллом Смітом стала черговим фільмом, де акторка втілює ефектну біляку та на максимум використовує своє привабливе тіло. Стрічка про віртуозних шахраїв та злодіїв вийшла цікавою, веселою та яскравою.

Зухвалі трюки аферистів не дають глядачеві засумувати протягом усього часу. Заглядати у привідкриту завісу злочинного світу надзвичайно захопливо.

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 4

Я, Тоня (2017)

Біографічна драма «Я, Тоня» - це саме той фільм, завдяки якому Марго Роббі спробувала довести, що вона насамперед велика акторка, а не клішований образ «білявки в Голлівуді». Варто сказати, що їй вдалося.

Фільм розказує історію скандальної фігуристки Тоні Гардінг. Спортсменка першою в США виконала на змаганнях потрійний аксель, але запам’яталася спробою покалічити суперницю бейсбольною битою. Акторці вдалося показати складний характер фігуристки з різних сторін.

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 5

Одного разу… в Голлівуді (2019)

Фільм культового режисера Квентіна Тарантіно став однією з помітних прем’єр у 2019 році. Марго Роббі зіграла разом з Бредом Піттом та Леонардо Ді Капріо. Білявка втілила на екрані образ акторки Шерон Тейт, яка в реальному житті була вбита послідовниками спільноти Чарльза Менсона. 

Стрічка - це спроба режисера висловити свою повагу та любов до «Старого Голлівуду». Саме тому кінотворець дещо вплинув на долю персонажа, якого втілила Марго. Красиве кіно, яке вже розтягнули на меми в соцмережах. 

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 6

Термінал 2018

Неонуарний детектив запам’ятовується стильною подачею та холодним неоном, якого тут вдосталь. В кіно також багато «різної» Марго Роббі, яка легко перевтілюється у протилежні образи, але все одно залишається неперевершеною. 

Сюжет у стрічці досить закручений, але після фіналу наврячи щось запам’ятається окрім «красивої картинки». Фільм цілком підходить для одноразового вечірнього перегляду. Особливо зайде тим, кому сподобався «Заборонений прийом» 2011 року. Обидва мають схожий мотив. 

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 7

Барбі (2023)

Крайньою на сьогодні визначною роботою акторки стала приголомшлива екранізація історії про ляльку Барбі. Кращої виконавиці головної ролі годі було й шукати. Марго, ніби є живим втіленням популярної іграшки.

Стрічка вийшла значно складнішою та багатограннішою, ніж більшість очікували. Режисерка Ґрета Ґервіґ зняла надзвичайно оригінальний фільм, в якому змогла досхочу посміятися як з чоловіків, зажерливих корпорацій та застарілих суспільних догм, так і з жінок, об’єктивізації та сучасного фемінізму, який суперечить самий собі. Цей фільм дуже хороша сатира, яку варто подивитися хоча б раз. 

Головна білявка Голлівуду: кращі фільми з Марго Роббі - фото 8

Читайте також:

Автор – Михайло Чорнопиский