Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+12
$   41.02
  45.56

30 трав. 2024 11:27

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Культура
0

846

0

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом

Підбірка культових стрічок з Раяном Гослінгом.


Фільми з Раяном Гослінгом - це окреме задоволення для кіноманів. Актор давно довів багатогранність свого таланту та комфортно почуває себе як у драмах, так і в комедійному жанрі. Голлівудський красунчик залишається неперевершеним, навіть коли просто мовчить, дивлячись у камеру.

Редакція Україна.info рекомендує найкраще кіно з Раяном Гослінгом, яке варто подивитися.

Драйв (2011)

Неонуарний трилер став хітом серед шанувальників завдяки похмурій атмосфері, мінімалізму та неймовірно атмосферному музичному супроводі. Це один з тих фільмів, де Гослінг переважно мовчить, але більше нічого й не потрібно. Мінімум діалогів та максимум красивого неону, насилля та екшену.

У 2011 році стрічка отримала перемогу на Канському кінофестивалі за найкращу режисуру.

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом

Це безглузде кохання (2011)

Романтична комедія, у якій актор доводить, що статус секс-символа сьогодення він носить заслужено. Раян грає ловеласа, який бере під крило заурядного чолов’ягу та навчає його заводити стосунки з жінками. Але згодом все йде шкереберть, а можливо й ні. Обійдемося без спойлерів.

У фільмі чимало гумору та захопливих епізодів. Гослін постає у всій красі, а на додачу ще й демонструє ідеальний торс. А дует на екрані йому складає неперевершена Емма Стоун. Здається, ці двоє просто створенні, щоб працювати разом.

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 2

Перша людина (2018)

Біографічна драма про Ніла Армстронга, що першим ступив на поверхню Місця - одна з кращих картин у своєму жанрі. Режисеру Демієну Шазеллу вдалося зробити досить напружений, але в той же момент, глибоко інтимний фільм про характер та непросту долю астронавта. Епохальні події протиставленні життєвій трагедії головного героя, яка для нього можливо більш важлива ніж цей «великий стрибок для людства». 

Актор ідеально зумів передати всю складність характеру персонажа. Одна з найкращих робіт у фільмографії Гослінга.

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 3

Ла-Ла Ленд (2016)

«Ла-Ла Ленд» - це ще одна спільна робота з Шазеллом, яка мало не принесла акторові «Оскар». Фільм отримав 14 номінацій на премію, що є рекордним показником для цієї нагороди.

Мюзикл став одним з найкращих фільмів останніх років, а роль піаніста Себастіана, яку втілив актор, залишається романтичною і пронизливою водночас. Чарівність Раяна у цій стрічці зашкалює.

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 4

Сіра людина (2022)

Класичний бойовик від Netflix став продовженням стрічок з надмірною кількістю бійок та насильства, започатковану ще Джоном Увійком. Гослінг грає винахідливого та універсального бійця, який протистоїть головорізам, що викрали доньку його колишнього боса-наставника. Він учасник таємного проєкту спецслужб «Сіра людина». 

Фільм інтенсивний та насичений подіями, а головного антагоніста грає Капітан Америка Кріс Еванс. 

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 5

Круті чуваки (2016)

Неймовірна комедія про двох детективів-невдах. Компанію на майданчику актору склав Рассел Кроу і це, напевно, один з найкращих дуетів, що варто побачити. Гослінг доводить, що вміє втілювати кумедних персонажів не менше вправно (а можливо й більші), ніж депресивних «мовчунів». 

Неперевершений сценарій разом з яскравими костюмами та простим гумором зробить це кіно одним з тих, які хочеться передивитися хоча б раз на рік.

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 6

Той, хто біжить по лезу 2049

Режисер Дені Вільньов перед тим, як взятися за екранізацію фантастичної саги «Дюна», «розім’явся» на продовженні культового кіберпанкового хіта 80-х «Той, хто біжить по лезу». Раян Гослінг досить вдало вписався у похмуру фантастичну антиутопію, втіливши офіцера-репліканта. 

Стрічка красива, насичена неймовірними пейзажами та ракурсами, що часто переважають над сюжетом. Під час перегляду здається, що режисер навмисне нехтує перебігом подій, щоб ще більше показати цей фантастичний світ майбутнього. Водночас повільна повість не заважає тримати в напрузі глядача, аж до фіналу. 

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 7

Барбі (2023)

Минулорічний хіт - фільм про ляльку Барбі не міг би бути повноцінним без її вірного супутника Кена. Роль дісталася Гослінгу і не дарма. Актор справився з роботою на відмінно та зумів створити образ, що запам’ятовується і не поступається красуні Марго Роббі на екрані. 

Амплуа відомої іграшки, до якої прикута загальна увага, але завжди залишається на другому місці, не став проблемою для актора. У стрічці він застосовує свої дві головні переваги: кумедність та ідеальний прес.

Від «Драйвера» до «Барбі»: 8 кращих фільмів з Раяном Гослінгом - фото 8

Читайте також:

Автор – Михайло Чорнопиский