Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+22
$   41.36
  46.01

12 серп. 2024 17:14

Останнє оновлення  
13 серп. 2024 09:32
Культура
0

861

0

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років

Що подивитися із дітьми?


Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років

Мультфільми - це нова потреба сучасного покоління. Малюки готові годинами споглядати рухомі картинки на екрані, а сучасні технології та ґаджети лише сприяють подібній тенденції. Водночас, репертуар для перегляду має здатність швидко закінчуватися і питання: «Що подивитися з дітьми?» стає більші ніж актуальним. Мультфільми для дітей молодших років шукати щоденно стає все важче.

Саме тому Україна.info пропонує нові мультфільми останніх років, які підійдуть для перегляду всією сім’єю разом з дітьми різного віку. 

Кентервільський привид (2023)

Нова екранізація однойменного оповідання Оскара Уайльда, яка вийшла у 2023 році, виглядає досить веселою та сучасною. Якщо у когось ще збереглися спогади про радянський мультик за мотивами цієї історії, то після перегляду вони відразу вивітряться. 

Розповідь про привида, який хоче налякати новопоселенців маєтку, має безліч кумедних моментів, а сама примара радше викликає симпатію ніж страх. Проста, але приємна анімація, дозволяє переглядати мультфільм із задоволенням.

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років

Дивовижний Моріс (2022)

Неочікувано оригінальний мультфільм, який пройшов повз широке коло глядачів. Нетривіальна історія про балакучого кота є втіленням роману відомого британського письменника Террі Пратчетта «Дивовижний Моріс та його вчені гризуни», що входить до серії книг «Дискосвіт». 

Літературна першооснова відчувається завдяки значному наповненню діалогів та увагою до деталей розповіді. Ситуації, в які потрапляють персонажі – обширні, мають кілька сенсів та подвійне дно, а у розповіді є чимало посилань на інші відомі історії. Дуже цікаво та пізнавально.   

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років - фото 2

Віллі і таємнича планета (2019)

Космічні пригоди хлопчика Віллі та його вірного робота, які долею випадку опиняються самі на невідомій планеті та змушені чекати поки їх знають мама й тато - це зворушлива історія про дружбу, сім’ю та дорослішання. Мультфільм сповнений пригод та щемних моментів.

Анімаційну стрічку створили у Франції, тому стиль мульта відрізняється від звичного діснеївського чи піксарівського оповідання. Розповідь виглядає «свіжою» від чого історію про космічні дослідження цікаво дивитися не лише дітям, але й дорослим. 

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років - фото 3

Назад в хащі (2021)

«Назад в хащі» - це спроба стрімінгової платформи Netflix довести, що вони також здатні робити якісні мультики. Спроба цілком вдала, але пройшла майже непомітно. 

За сюжетом найбільше небезпечні та отруйні тварини Австралії вирішують повернутися до дикої природи та втікають з зоопарку. На їх пошуки вирушає відважний дослідник Чез Гант разом з сином. Але можливо герої зовсім не такі, як про них думають інші? Мульт дуже кумедний та дуже яскравий. 

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років - фото 4

Нарешті вдома (2015)

Ще одна стрічка на тему космосу, точніше інопланетян, які захоплюють Землю… Дуже милих інопланетян, які надзвичайно бережно захоплюють планету. Фільм заснований на дитячій книжці Адама Рекса «Справжнє значення Смекдая» 2007 року. Створила екранізацію студія DreamWorks Animation. 

Весела історія, в якій піднімається тема важливості сім’ї, цілком підходить для перегляду всією родиною. У мультфільмі чимало смішних моментів, які зрозуміють навіть наймолодші. 

Що подивитися з дітьми або недооцінені мультфільми для дітей останніх років - фото 5

Читайте також:

Автор – Михайло Чорнопиский