Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 28 вересня
+19
$   41.17
  45.95

20 верес. 2024 17:50

Останнє оновлення  
20 верес. 2024 17:50
Культура
0

422

0

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду

Фільми з еротичними сценами. 


Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду

Еротичні трилери якнайкраще підходять для перегляду закоханими. В них є все для якісного кіновечора: інтрига, таємничі вбивства, заплутаний сюжет і, звичайно, сексуальні сцени з найкрасивішими акторами Голлівуду. 

Редакція Україна.info рекомендує підбірку фільмів з 90-х, коли тривав розквіт цього жанру. 

Основний інстинкт (1992)

«Основний інстинкт» став своєрідним трампліном для жанру еротичного трилера та задав темп на наступні кілька років. Виконавці головних ролей Шерон Стоун та Майкл Дуглас згодом неодноразово поверталися до подібного напрямку, що переніс їх у статус суперзірок Голлівуду. 

Вона – письменниця Кетрін Трамел, що пише детективи. Він – детектив Нік Каррен, який розслідує серію вбивств, що дивним чином пов’язані з працями літераторки. Згодом вони зближуються і відчувають сексуальний зв’язок. Але, що як вона головна підозрювана, а всі вбивства стаються саме під час занять коханням.

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду

Тріска (1993)

Шерон Стоун знову приміряє на себе образ звабливої жінки, але цього разу в стрічці «Тріска». В фільмі головна героїня сама опиняється в епіцентрі вбивств, які стаються у будинку, до якого вона нещодавно переїхала.

Партнерами по майданчику для Стоун стали Вільям Болдвін («Коматозники») і Том Беренджер («Апокаліпсис сьогодні»). У центрі сюжету класичний любовний трикутник. Симпатію до жінки проявляє письменник, а також сором’язливий та дуже таємничий багатій. 

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду - фото 2

Ідеальне вбивство (1998)

А ось ще одна робота Майкла Дугласа, яка вийшла наприкінці 90-х, коли інтерес до жанру еротики почав згасати. Тому у фільмі значно більше від трилера та менше сцен сексу. 

За сюжетом, багатий чоловік дізнається про зради дружини з художником. Ображений герой організовує продумане вбивство невірної та наймає для нього коханця. Та чи піде все за ідеальним планом? 

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду - фото 3

Із широко заплющеними очима (1999)

Останній фільм геніального режисера Стенлі Кубрика, який обговорюють і досі. Еротичний трилер та драма став скандальним ще до свого виходу. Том Круз та Ніколь Кідман, які на той час перебували у шлюбі, зізнавалися в інтерв’ю, що кінотворцю важливо було використати їх справжні інтимні подружні почуття у кадрі.

У центрі сюжету сімейна пара лікарів Аліси та Вільяма Гарфордів, які живуть у Нью-Йорку. Після однієї з вечірок дружина зізнається, що мала бажання зрадити судженому. Спочатку чоловіка бентежить подібна заява, але потім він і сам починає шукати нових сексуальних пригод. Це приводить його на оргію таємничої секти.  

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду - фото 4

Убий мене ніжно (2002)

Детективний трилер, який не відпускає до самого фіналу - саме це перше, що спадає на думку після перегляду стрічки. Головні ролі виконали Хезер Грем та Джозеф Файнс, які дуже органічно виглядають на екрані разом. 

За сюжетом, Еліс живе тихим спокійним життям, має надійного хлопця, якого не кохає. Раптом вона знайомиться з таємничим Адамом і втрачає голову від пристрасті та кохання. Лише після весілля жінка усвідомлює, що майже нічого не знає про чоловіка та його минуле. Згодом вона починає отримувати загадкові листи з погрозами та телефонні дзвінки. Еліс вирішує дізнатися правду.

Секс, таємниці та вбивства: кращі еротичні трилери для спільного перегляду - фото 5

Читайте також

Автор – Михайло Чорнопиский