Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пт, 03 травня
+20
$   39.4
  42.34

13 груд. 2023 21:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Спорт
0

816

0

В Україні вболівальники зможуть повернутися на стадіони, але є умова

В Україні вболівальники зможуть повернутися на стадіони, але є умова

Розробили спеціальний порядок проведення спортивних змагань з глядачами.


7577575757

Міністерство молоді та спорту України розробило додаткові заходи для допуску глядачів на трибуни спортивних змагань за умови дотриманням умов безпеки.

Про це повідомили у Міністерстві молоді та спорту.

 «Жодна телетрансляція не замінить емоції стадіону, але нашим пріоритетом була і буде безпека глядачів. Ми дуже відповідально підійшли до розробки заходів спільно із безпековими структурами», – наголошує Матвій Бідний.

Згідно із порядком проведення спортивних змагань, попередній огляд місця, на якому відбуватимуться відповідні змагання здійснюватиметься робочою групою, до якої входитимуть:

  • представники спортивної федерації;
  • керівництво спортивної споруди;
  • представники структурного підрозділу молоді та спорту ОВА із залученням Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України.

Зокрема, робоча група проводитиме попередній огляд укриття, щоб у разі повітряної тривоги можна було розмістити всіх учасників змагань. Укриття повинно знаходитися на відстані не більше ніж 500 метрів від місця проведення заходу.

Також робоча група визначатиме кількість осіб, яких зможе прийняти найпростіше укриття або захисна споруда, з урахуванням кількості спортсменів, тренерів, суддів та передбачувану чисельність глядачів.

Передбачається, що керівництвом спортивної споруди має бути розроблено план дій на випадок оголошення повітряної тривоги, зокрема відповідності шляхів евакуації. Схеми шляхів евакуації повинні бути розміщені у всіх доступних місцях спортивної споруди.

Спортсмени, тренери, судді та інші фахівці, які залучені до проведення змагань, мають пройти інструктаж та завізувати ознайомчу форму.

10 груд. 2023 13:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Спорт
0

530

0
Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі

Видання вдалося до такої акції після того, як олімпійський комітет дозволив росіянам і білорусам стартувати на Олімпіаді-2024.


24

Чеське видання Reflex запропонувало російським та білоруським спортсменам виступати на Олімпіаді-2024 у «кривавій» колекції одягу. Зробили це після того, як Міжнародний олімпійський комітет дозволив російським та білоруським спортсменам виступати на Олімпіаді-2024 у Парижі під нейтральними прапорами.

«Спорт належить до політики. Путін використовує спортсменів для пропаганди власного терористичного режиму. Пропагувати та виправдовувати війну по всьому світу йому допомагають найкращі спортсмени. Будь то тенісисти на міжнародних турнірах, хокеїсти, фігуристи, важкоатлети, фехтувальники чи футболісти», – кажуть у Reflex.

У виданні додали, що одяг для «нейтральних олімпійців» з Росії та Білорусі створили за допомогою штучного інтелекту.

«Ми погоджуємося, щоб вони приходили на ігри, якщо вони одягнуть щось подібне», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що Міжнародний олімпійський комітет (МОК) оголосив про те, що російським і білоруським спортсменам дозволять виступати під нейтральним прапором на Олімпіаді-2024 в Парижі.

Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та БілорусіЧеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 2Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 3Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 4Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 5Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 6Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 7Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 8Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 9Чеське видання за допомогою ШІ створило «криваву» колекцію одягу для спортсменів з РФ та Білорусі - фото 10