Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+22
$   41.36
  46.01

31 трав. 2024 10:42

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Суспільство
0

232

0

На Одещині ремонтують міст через канал Кофа. Фото

На Одещині ремонтують міст через канал Кофа. Фото

Міст збудований у 60-ті роки минулого сторіччя. У 2021 році через аварійний стан його було перекрито для руху всіх видів автотранспорту.


Фото - зі сторінки Агентства розвитку

В Ізмаїльському районі на Одещині триває ремонт мосту через канал Кофа. Роботи виконують на автомобільній дорозі Т-16–07 Ізмаїл — Кілія — Вилкове.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Стару конструкцію мосту демонтували та влаштували тимчасовий об’їзд. Встановили шпунтове огородження опор, що будуються та влаштували майданчик для підйомного крану. Краном проведемо монтаж балок прогонової будови.

«Влаштували 10 паль завдовжки 30 метрів. Провели випробування на несучу здатність — результати позитивні.

За проєктом ремонту мосту плануємо комплексне відновлення транспортно-експлуатаційних характеристик та влаштування нового дорожнього одягу проїзної частини на мосту, підходах та з’їздах. Також плануємо влаштувати споруди водовідведення, сепараторів та укріплення узбіччя», — зазначили дорожники.

В Агентстві пояснюють, що міст через канал Кофа — важлива стратегічна споруда півдня Одеської області. Ремонт мосту значно скоротить шлях до міста Ізмаїл. Особливо для мешканців міста Кілія — наразі доводиться їхати в об’їзд автодорогою М-15 Одеса — Рені. Крім цього, міст поєднає Ізмаїльський та Кілійський порти й має вагоме значення для чотирьох громад Ізмаїльського району.

На Одещині ремонтують міст через канал Кофа. ФотоНа Одещині ремонтують міст через канал Кофа. Фото - фото 2На Одещині ремонтують міст через канал Кофа. Фото - фото 3На Одещині ремонтують міст через канал Кофа. Фото - фото 4

Нагадаємо, пояснили, чому ремонтують дороги під час війни та скільки на це витрачають грошей.