Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

25 серп. 2023 10:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Суспільство
0

110

0

Звільнення Криму не за горами, - Кирило Буданов

Звільнення Криму не за горами, - Кирило Буданов

Буде наземна операція, буде повернення наших територій - переконаний Буданов


20230825-1

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону розповів про спецоперацію, яку провели спецпризначенці воєнної розвідки України на території тимчасового окупованого Криму.

Важливість цієї спецоперації, насамперед, у тому, щоб люди повірили ― люди навіть не на території материкової України, а в Криму ― щоб вони згадали і повірили в те, що перемога не за горами. І звільнення їхнє теж не за горами”, ― сказав начальник ГУР МО України.

За його словами, про громадян України в Криму ніхто не забув.

Ніхто не збирається їх просто так там залишати. І коли проводяться, скажімо так, певні удари по території Криму, цим все не закінчиться ― буде наземна операція, буде повернення наших територій. Скоро всі дочекаються повернення додому”, ― наголосив генерал-майор Кирило Буданов.


24 серп. 2023 12:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Суспільство
0

98

0
«Повільніше, ніж розраховували, але йдемо», - Буданов про деокупацію Криму

Головний розвідник підтвердив, що попередні прогнози не справдилися


Screenshot_5

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов визнав, що попередні прогнози розвідки щодо деокупації Криму не справдилися, але запевнив, що Україна йде до мети.

Про це він сказав в в інтервʼю проєкту «Радіо Свобода» «Крим.Реалії».

«Так, випали із графіка. Так, на жаль, треба визнати, що події розвиваються повільніше, ніж мають бути за всіма розрахунками. Але є те, що маємо. Але якщо подивитися на Крим і на той рівень бойових дій, які відбуваються на території півострова, то ви зрозумієте, що нема з чим порівнювати порівняно з 2022-м, я вже не говорю про період з 2014 по 2022 рік. Тобто ми йдемо до мети. Так, повільніше, ніж хотілося, повільніше, ніж розраховували, але йдемо», — сказав Буданов.

За його словами, прогнози базуються на фактах, цифрах, ході подій, на прогнозах за показниками економіки тощо. Але реальність вносить свої корективи.