Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
ср, 24 квітня
+11
$   39.47
  42.18

1 черв. 2023 16:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Економіка
0

149

0

У Чернігові та Кривому Розі відкрився McDonald’s

У Чернігові та Кривому Розі відкрився McDonald’s

Ще два ресторани McDonald’s відновили свою роботу


McDonald’s

З 1 червня у Кривому Розі та Чернігові відновили роботу ресторани McDonald’s.

Як повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, ресторан розташований найближче до лінії фронту зі всіх закладів мережі — за 55 км.

«У Кривому Розі відкрився McDonald’s. За 55 кілометрів від ворожих позицій. Ближче, ніж будь-де. Я вдячний, бо це ще один символ нормального мирного життя», – написав Вілкул у соцмережах.

За його словами, рішення далося нелегко через суворі правила безпеки, встановлені мережею ресторанів McDonald’s в Україні.

Окрім того, з 1 червня також відкрився ресторан закладу і в Чернігові. Про це повідомили у пресслужбі McDonald’s.

У чернігівському закладі гості можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.

McDonald’s у Чернігові працюватиме з 07:00 до 22:00. Там дотримуватимуться розширених правил безпеки, згідно з якими в разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси, видає вже оплачені замовлення та зачиняє заклад, аби працівники і гості могли пройти в укриття.

Також у разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклад прийматиме обмежену кількість відвідувачів, аби уникнути скупчень людей, а команди могли краще відпрацювати оновлені процедури з безпеки.

У закладі Чернігова спершу буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься з відновленням ланцюгів постачання і нарощення обсягів складів.


0
0

16 трав. 2023 12:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Економіка
0

69

0
McDonald’s відновив роботу у Полтаві і Кременчуці

В обох ресторанах клієнти можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві


Franshyza-Makdonalds

У вівторок, 16 травня, мережа фастфуду McDonald’s відновила роботу двох ресторанів:

  • у Кременчуці на вул. Київській, 6
  • у Полтаві на вул. Європейській, 187-А.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби McDonald’s.

Зазначається, що у Полтаві ресторан розташований на вулиці, що веде до центру міста та водночас поруч із автомагістраллю Київ – Харків.

Ресторан у Кременчуці – біля транспортного сполучення Дніпро-Кременчук-Київ.

«Компанія відновлює роботу у цих містах, аби знову пропонувати клієнтам звичний для них сервіс та смачні страви. А повернення працівників до роботи сприятиме  відновленню громад. Із відкриттям цих закладів McDonald’s вже відновив понад 70% ресторанів мережі», – йдеться у повідомленні.

В обох ресторанах клієнти можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.