Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

21 трав. 2024 13:16

Останнє оновлення  
21 трав. 2024 13:16
Суспільство
0

313

0

«Суспільне» виходить із телемарафону

«Суспільне» виходить із телемарафону

На початку повномасштабного вторгнення найбільші комерційні мовники, телеканал «Рада» та Суспільне, об’єднались і створили цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини».


Суспільне мовлення з 21 травня виходить з телемарафону «Єдині новини», проте продовжить обмінюватися контентом з учасниками марафону.

Про це повідомляє «Суспільне».

«У рамках марафону «Єдині новини #UАразом» Суспільне Мовлення, інституція, яка має особливий юридичний статус, забезпечить виробництво власної частини інформаційного марафону, що транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі Перший.

З 21 травня Суспільне Мовлення посилюватиме на каналі Перший інформаційний блок марафону додатковим контентом Суспільне Новини, «Суспільне. Студія», документальними фільмами власного виробництва та розслідуваннями, а також продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону «Єдині новини #UАразом», - йдеться у повідомленні.

«Суспільне» розширить виробництво власного контенту на Першому каналі у межах телемарафону.

Повідомляється, що учасники марафону уклали додаткову угоду до меморандуму про взаємодію та співпрацю від 30 травня 2022 року.

Разом із тим марафон «Єдині новини #UАразом» трансформує та покращує сітку марафону та збільшує перелік нових продуктів. Так, у вихідні глядачі зможуть дивитись спеціальний для марафону випуск «Ранок Марафон» у ранкових слотах.


0
0