Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

13 трав. 2024 12:49

Останнє оновлення  
13 трав. 2024 12:49
Суспільство
0

250

0

Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії

Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії

«Азов» воює на передовій, але обмежений у використанні зброї.


Бійцям «Азову» вручили відомчі нагороди Національної гвардії України. Азовці отримали відзнаки «За доблесть», «За відвагу», «За звитягу», «За стійкість та незламність» і «За сумлінну службу».

Про повідомляє канал 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ.

Нагороди бійцям вручив командир 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ, полковник Денис Прокопенко.

«Нещодавно минуло два роки від початку повномасштабного вторгнення та майже 10 років від початку гібридної війни з Росією. Звертаючись до підручників історії, ми маємо пам'ятати, що визвольні змагання тривають вже понад 100 років. А це говорить про те, що Росія ніколи не буде вважати Україну самостійною незалежною державою, ніколи не відмовиться від своїх стратегічних загарбницьких планів щодо захоплення України. В них є одна мета: підкорити нас або знищити. Це та реальність, в якій ми живемо зараз і воюємо, щоб цього не сталось: за наші домівки, за наших побратимів, за нашу державність, за нашу землю, за наших близьких», – сказав «Редіс».

Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди НацгвардіїПрокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії - фото 2Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії - фото 3Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії - фото 4Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії - фото 5Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії - фото 6Прокопенко вручив бійцям «Азову» відомчі нагороди Нацгвардії - фото 7

Нагадаємо, на фронті загинув Назарій Гринцевич з позивним «Грінка». Він був наймолодшим оборонцем «Азовсталі» в Маріуполі.