Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+13
$   41.02
  45.56

19 груд. 2023 07:30

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Суспільство
0

142

0

Ця війна надовго: командир «Азову» закликав українців взяти до рук зброю

Ця війна надовго: командир «Азову» закликав українців взяти до рук зброю

Війна надовго, а найкращими ліками від зневіри є активна залученість в ці історичні процеси, – Денис "Редіс" Прокопенко.


F1LRSZeWIAMGEpK (1)

Командир «Азову» Денис Прокопенко заявив, що війна в Україні може тривати роками, а тому поповнювати ряди у війську, або ж ставати надійним тилом.

Про це Прокопенко написав у Facebook.

За його словами, війна може тривати роками, адже Росія ніколи не відмовиться від своїх геополітичних цілей та не відпустить Україну зі своєї сфери впливу. Війна буде тривати допоки ми будемо здатні вести спротив.

Воїн переконаний, що будь-які перемир’я чи домовленості — це лише час для ворога накопичити більші ресурси для продовження війни. Тому для України дуже важливо, щоб наша здатність мобілізувати необхідні ресурси та працювати на грані надлюдських можливостей, не повинні перерости в байдужість.

«На жаль, чимало людей в Україні та за кордоном досі відмовляються сприймати безжальну реальність такою, якою вона є. Дехто намагається запевнити себе, що все от-от закінчиться саме по собі. Хтось навпаки — кам’яніє від однієї думки, що мир в Україні може настати ледь не через десятиліття», — наголошує Прокопенко.

На українців негативно впливають і російські інформаційно-психологічні атаки, мовляв, Україна не витримає довгої війни, армія та волонтери втомляться та зламаються.

За словами Дениса Прокопенка, полк Азов на війні з 2014 року. І за цей час азовці навчилися не звертати уваги на втому та не піддаватись відчаю; усвідомили, що, можливо, не тільки молодість, але й усе наше життя пройде на фронтах війни за незалежність України.

«Найкращі ліки проти зневіри, паніки або апатії, викликаних роздумами про часові рамки цієї війни — активна залученість в історичні процеси, які відбуваються тут і зараз», — зауважує командир "Азову."