Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

11 січ. 2024 15:24

Останнє оновлення  
11 січ. 2024 15:24
Lifestyle
0

160

0

Потап вперше зняв свого 15-річного сина Андрія у кліпі

Потап вперше зняв свого 15-річного сина Андрія у кліпі

Також Потап показав власне фото.


Український репер і продюсер Потап вперше зняв свого сина Андрія у своєму кліпі. Хлопчик народився у зірки від ексдружини, продюсерки Ірини Горової.  

Про це Потам розповів на сторінці в Instagram.

Він розмістив серію знімків, зроблених на знімальному майданчику. На фото Потап та його син Андрій по окремості постають у кадрі на чорному фоні.

Артист написав, що чудово провів час із сином.

«Хлопчики не слухають своїх татів, вони спостерігають за ними. Якщо ви хочете чогось навчити свого сина, просто робіть це так, як ви хочете, щоб він це робив. А коли це перетворюєш на гру, все стає ще цікавіше! Я чудово провів час, працюючи з сином, він допомагав мені у всіх аспектах створення мого нового відео на зніманнях. Це неймовірне відчуття бути на одній хвилі зі своїм сином, незабаром нова музика», – розповів Потап.

Потап вперше зняв свого 15-річного сина Андрія у кліпіПотап вперше зняв свого 15-річного сина Андрія у кліпі - фото 2Потап вперше зняв свого 15-річного сина Андрія у кліпі - фото 3Потап вперше зняв свого 15-річного сина Андрія у кліпі - фото 4

4 січ. 2024 10:23

Останнє оновлення  
4 січ. 2024 10:23
Lifestyle
0

154

0
Солістка гурту KAZKA показала у новому кліпі свого нареченого. Відео

Гурт випустив кліп на пісню "Солодкі".


Гурт KAZKA на свята зробив своїм шанувальникам музичний подарунок і представив нове mood-відео на пісню "Солодкі".

За словами учасників колективу, чуттєвий ролик про тепло, що дарують близькі, світло всередині, яке запалюють кохані, та любов, що живе в кожному з нас.

У відео, окрім учасників гурту KAZKA, також знявся наречений солістки колективу Олександри Заріцької Павло, а також улюблений скрипаль Барака Обами та володар двох Emmy Awards Дем'єн Ескобар, що виконав струнну партію в пісні.

"Поруч з найближчим – життя яскравіше, сенси глибші, а почуття сильніші. Перевірено особисто на мені! Тож у новенькому mood-відео на пісню "Солодкі" ми вирішили показати людей, які часто лишаються за кадром, та все ж рухають наш всесвіт вперед – частинка великої команди KAZKA, мій коханий, наші рідні", - прокоментувала роботу Заріцька.

title

KAZKA – Cолодкі

9 січ. 2024 12:30

Останнє оновлення  
9 січ. 2024 12:30
Lifestyle
0

185

0
Тоня Матвієнко здивувала, чому донька не носить прізвище свого батька Мірзояна

Донька носить прізвище бабусі.


Українська співачка Тоня Матвієнко, яка раніше зізналася, чому більше не хоче дітей, розповіла, що її донька Ніна не на прізвищі чоловіка Арсена Мірзояна.

Як розповіла виконавиця, їхня з музикантом Арсеном Мірзояном єдина донька, 7-річна Ніна, яку назвали на честь мами Тоні Ніни Матвієнко, отримала й прізвище бабусі.

"Мама сказала, що дуже вдячна мені й Арсену, що в нас з'явилася Ніна. І вона була шокована, що вона саме Ніна Матвієнко. Вона коли побачила, взяла окуляри і прочитала свідоцтво про народження, не могла повірити, що Арсен дав їй прізвище Матвієнко. Це Арсена ініціатива. Він сказав: "Ну, якщо на честь мами, то на честь мами вже". Вона розплакалася", - пригадала Тоня Матвієнко в інтерв'ю Олексію Суханову.