Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 04 травня
+12
$   39.4
  42.34

1 лют. 2024 07:45

Останнє оновлення  
1 лют. 2024 07:45
Спорт
0

2882

0

Магучіх встановила новий рекорд сезону в стрибках у висоту

Магучіх встановила новий рекорд сезону в стрибках у висоту

Спортсменка впевненою перемогою відриває 2024-й олімпійський рік.


Українська спортсменка Ярослава Магучіх встановила новий найкращий результат сезону у світі у стрибках у висоту – 2.04 метри.

Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті.  

«Чинна чемпіонка світу зі стрибків у висоту здобула нагороду найвищого ґатунку на етапі Світового легкоатлетичного туру «бронзової» категорії «International Jump Meeting» у Котбусі (Німеччина), встановивши при цьому рекорд змагань і найкращий результат сезону в світі – 2.04», – йдеться у повідомленні.

Шість з семи учасниць вже завершили боротьбу, тоді як учениця Тетяни Степанової її ще навіть не розпочинала. Останньою, хто намагався скласти конкуренцію 22-річній дніпрянці була господарка сектору Імке Оннен. Проте усі три її спроби на висоті 1.98 м виявилися невдалими, тож в залік пішов результат 1.94.

5 груд. 2023 14:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Спорт
0

380

0
Легкоатлетка Магучіх закликала підтримати заборону для росіян і білорусів на участь у змаганнях

Українська легкоатлетка знялася у ролику комунікаційної кампанії «Спорт проти війни».


2023-12-05 135032

22-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх у ролику комунікаційної кампанії «Спорт проти війни» закликала підтримати заборону на участь росіян та білорусів у спортивних змаганнях по всьому світу.

Відео спортсменка опублікувала у себе на сторінці в Instagram.

«Спортсмен за своєю суттю – сильна і непохитна людина. Проте вже не перший рік українські спортсмени з горем виходять на стартову лінію. У кожного з них розбите серце, яке болить за Україну, за тих, чиє життя забрали росіяни, і за тих, кого позбавили щастя бути з родиною.

Я закликаю всіх підтримати відсторонення росіян і білорусів від участі в спортивних змаганнях. Вони нахабно демонструють підтримку своєї армії і тим самим геноцид українського народу», – пише Магучіх.

Відео легкоатлетка записала на фоні будинку в Дніпрі, у якому від російської ракети загинув український боксер і заслужений тренер Михайло Кореновський.