Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+21
$   41.36
  46.01

6 берез. 2024 10:12

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Події
0

190

0

БпЛА атакували Курську та Воронезьку області РФ: що відомо

БпЛА атакували Курську та Воронезьку області РФ: що відомо

Росія звинуватила в атаці Україну.


Вранці 6 березня, внаслідок атаки безпілотників у Воронезькій області РФ пролунали вибухи. Також ударні дрони вдарили по склад паливно-мастильних матеріалів у Курській області.

Про це пишуть російські Telegram-канали, паблік ASTRA та місцевий губернатор Роман Старовойт.

Курська область. Як заявив губернатор Роман Старовойт, після атаки безпілотника загорівся склад паливно-мастильних матеріалів.

«Сьогодні в результаті атаки українського безпілотника в Желєзногорському районі виникла пожежа на складі ПММ. Горить резервуар із паливом, постраждалих немає», – зауважив він.


Старовойт додав, що на місце виїхали оперативні служби.

Російські телеграм-канали пишуть, що БпЛА потрапив прямо в резервуар із паливом на території Михайлівського гірничо-збагачувального комбінату в Курській області.


Воронезька область. У російських пабліках пишуть про атаку безпілотників на нафтобазу й аеродром.

Місцеві жителі смт Анна у Воронезькій області заявляють, що вибухи лунали поруч із нафтобазою.

Telegram-канал Baza стверджує, що «безпілотник ЗСУ спробував атакувати» військовий аеродром Балтимор у Воронежі. Дрон нібито «збили за пару кілометрів» від аеродрому.

Ще два дрони, за даними пабліка, були націлені на нафтобазу в області, уламки одного з них нібито впали на території підприємства.

Губернатор області стверджує, що російське ППО нібито «збило» щонайменше три дрони, пишуть пропагандисти агентства РИА-Новости.


Нагадаємо, 5 березня на Росії у Бєлгородській області дрон атакував нафтобазу АТ «Білгороднафтопродукт». Територію підприємства охопила пожежа.