Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пт, 20 вересня
+13
$   41.44
  46.24

12 серп. 2024 13:02

Останнє оновлення  
12 серп. 2024 13:02
Події
0

144

0

ЗСУ риють окопи в Курській області та не збираються покидати території – Forbes

ЗСУ риють окопи в Курській області та не збираються покидати території – Forbes

Коли американська допомога знову надходить, російські війська у Курській області не можуть розраховувати на те, що в українських військ закінчаться боєприпаси.


Фото - ілюстративне

У Курській області українські військові риють окопи. Це свідчить про те, що ЗСУ не планують залишати території.

Про це пише Forbes.

На 6-й день наступу українських військ у Курській області на півдні Росії з'являється все більше доказів того, що українці – дехто або і всі з п'яти бригад чисельністю до 2000 осіб плюс щонайменше один окремий батальйон чисельністю 400 осіб – планують залишитися.

Видання підкреслює, що росіяни теж окопуються, передбачаючи статичну війну вздовж або поблизу існуючої лінії фронту.

«Те, що обидві сторони укріплюють свої позиції, не означає, що українці припинили наступати. Це також не означає, що росіяни не можуть контратакувати – і відкинути українців назад до кордону, на 10 миль (16 км – ред.). Але це означає, що стабілізація лінії фронту і довгострокове перебування українців на території частини Курщини стоїть на порядку денному», - йдеться у статті.

Видання цитує одного з російських пропагандистів, який спостерігав, як українські війська копали окопи на Курщині в неділю. Він описав це як «найгірше, що може статися» і додав: «Як тільки ворог (так росіяни називають українських військових – ред.) візьметься за лопати, через два дні взяти лісосмуги буде так само важко, як це було під Авдіївкою на сході України».

Forbs також посилається на українські джерела, які повідомили, що по обидва боки лінії фронту працюють промислові екскаватори.

Нагадаємо, після вторгнення на Курщину РФ має визначитися, що робити зі «сплячим фронтом».