Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 19 вересня
+13
$   41.44
  46.24

16 трав. 2024 12:45

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Політика
0

479

0

Зеленський у Харкові провів засідання Ставки. Про що доповіли військові?

Зеленський у Харкові провів засідання Ставки. Про що доповіли військові?

Президенту доповіли про можливі подальші дії росіян.


Фото - зі сторінки В.Зеленського

16 травня Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у Харкові. Президент провів засідання Ставки. За його словами, ситуація у Харківській області – контрольована, українські військові завдають втрат росіянам.

Про це глава держави повідомив у телеграмі.

«Заслухав розгорнуту доповідь Головкома Олександра Сирського, командувачів ОСУВ «Хортиця» Юрія Содоля та ОТУ «Харків» Михайла Драпатого. Оперативна обстановка, завдання та потреби кожної залученої бригади, кожного підрозділу, зокрема на Харківщині, в районах Вовчанська та Липців.

…Станом на сьогодні ситуація на Харківщині загалом контрольована, наші воїни завдають окупанту відчутних втрат. Але напрямок залишається вкрай складним – посилюємо наші підрозділи», - зазначив глава держави.

Під час засідання «детально проаналізували перспективи бойової ситуації, загрози протягом найближчих днів і тижнів та наші, українські, можливості протидіяти російським наступальним планам».

«Очільники ГУР та СЗР доповіли щодо намірів окупанта, керівник СБУ – щодо контрдиверсійних заходів. Визначено план подальших дій – і для обласної влади Харківщини, і для всіх структур, які відповідають за безпеку в регіоні.

Заслухав доповіді керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів: поточна ситуація, основні ризики, ключові потреби. Дав відповідні доручення», - резюмував президент.

Нагадаємо, ЗСУ зірвали плани росіян закріпитися серед будинків Вовчанська.