Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 18 травня
+16
$   39.43
  42.75

14 січ. 2024 14:26

Останнє оновлення  
14 січ. 2024 14:26
Суспільство
0

138

0

Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото

Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото

Залужний показав фото з роботи у штабах.


14 січня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працював в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ «Таврія» та «Одеса».

Про це він написав у своєму телеграмі.

«Провели плідну роботу із командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання на Донеччині, Херсонщині та Запоріжжі. Узгодили кроки задля підвищення ефективності застосування військ з урахуванням наявних ресурсів та оперативної обстановки», - зазначив Залужний.

За його словами, разом із командувачем Військово-морських сил «детально опрацювали питання щодо ситуації в акваторії Чорного моря».

Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». ФотоЗалужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 2Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 3Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 4Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 5Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 6Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 7Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 8Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 9Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 10Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 11Залужний працював у зонах відповідальності військ «Таврія» та «Одеса». Фото - фото 12

26 груд. 2023 16:24

Останнє оновлення  
26 груд. 2023 16:24
Суспільство
0

116

0
Головнокомандувач Залужний прокоментував вручення електронних повісток в Україні

Залужний підтримує будь-який спосіб забезпечення необхідної кількості мобілізованих людей.


Валерій Залужний вважає, що Україну влаштує будь-який спосіб мобілізації, який забезпечить армію поповненням резервів.

Про це він сказав під час брифінгу, передає видання «Українська правда».

Журналістка УП запитала, як буде виглядати вручення повісток електронним способом.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що з відповідною пропозицією виступав не Генеральний штаб і не Збройні сили України, бо в них немає навіть можливості оцінити, який спосіб краще.

«Ми раді будь-якому способу, який забезпечить нашу потребу в людях. Якщо внаслідок електронних повіток ми їх отримаємо, це буде дуже добре. Якщо це буде здійснено якимось іншим чином, також це дуже добре. Але і Збройні сили України, і Генеральний штаб в цих питаннях знаходимся у ролі споживачів», – сказав Валерій Залужний.