Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
вт, 21 травня
+21
$   39.67
  43.08

12 лип. 2023 07:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

108

0

Вночі ППО знищила усі російські дрони навколо столиці

Вночі ППО знищила усі російські дрони навколо столиці

Повітряна тривога тривала понад 2 години


179489-1_large

Сили ППО збили всі російські ударні безпілотники типу «Shahed», що були зафіксовані вночі 12 липня у повітряному просторі навколо Києва.

Про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Ворог здійснив чергову повітряну атаку на столицю. Цього разу, за попередньою інформацією, він знов використав баражуючі боєприпаси типу «Shahed». Після понад тижневої перерви, противник другий день поспіль запускає іранські БпЛА по Києву. Повітряна тривога тривала понад 2 години», - йдеться у повідомленні КМВА.

Як зазначається, всі ворожі цілі у повітряному просторі навколо Києва були виявлені та знищені силами ППО.

У КМВА уточнили, що інформація щодо потерпілих чи руйнувань наразі не надходила, дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються.

11 лип. 2023 10:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

78

0
Показали, як мобільні групи ППО вночі гатили по дронах у небі. Відео

Мобільні групи та сили протиповітряної оборони розпочали свою роботу з перехоплення та знищення цілей на підступах до Києва


Screenshot_2

У ніч на 11 липня росіяни атакували Україну ударними безпілотними літальними апаратами іранського виробництва «Shahed-136/131».

«В результаті успішної бойової роботи засобами Повітряних Сил та інших складових Сил оборони, знищено 26 ударних БпЛА та один розвідувальний безпілотник типу «Zala», – наголосив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, ворог вдруге за місяць атакував Київ з використанням дронів, які було випущено з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

«Наші мобільні групи та сили протиповітряної оборони розпочали свою роботу з перехоплення та знищення цілей на підступах до Києва. Всі цілі були знищені за допомогою нашої багаторівневої системи ППО», – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач також додав, що уламки деяких дронів впали в одному із населених пунктах Київщини. На щастя, обійшлося без жертв.

Screenshot_1

Сили ППО знищують Шахеди