Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+12
$   41.02
  45.56

6 берез. 2024 13:36

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Політика
0

522

0

«В Україні землею не діляться, ми в неї закопуємо», - Данілов каже, що Путін читає не ті підручники історії

«В Україні землею не діляться, ми в неї закопуємо», - Данілов каже, що Путін читає не ті підручники історії

Данілов відреагував на пропозиції Україні поступитися територіями Росії.


Секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що «Українська формула миру» президента Володимира Зеленського — це документ не загальних декларацій, а практичних реалізацій. Він радить всім політикам «позбутись ілюзій про українську поступливість у цьому питанні і зрозуміти рівень нашої твердості». Адже російським воєнним злочинцям ніхто і ніколи не вибачить смерть безвинних українських дітей.

Про це Данілов написав у своєму фейсбуці.

«Відновлення територіальної цілісності України є безумовним і безальтернативним абсолютом української позиції для початку будь-яких пропозицій з урегулювання війни. В Україні землею не діляться, ми в неї закопуємо тих, хто наважився це перевірити», - наголосив секретар РНБО.

За його словами, ситуація на фронті динамічна та важка. Хоча Сили оборони іноді роблять крок назад, проте обов’язково повертаються назад.

«Україна знайде відповіді на виклики, які виникають - і зі «снарядним голодом», і з поповненням резервів, і з російським ракетним терором. Захід, у свою чергу, пройде всі необхідні демократичні процедури і пов’язані з ними складнощі, перебудує економіку, поміняє стратегії та підходи і «дасть раду» російській економіці, яка дорівнює бюджету одного американського штату», - переконаний Данілов.

Він зазначив, хоча українці і втомилися від війни, проте, обираючи між втомою та рабством, вони завжди оберуть свободу, за яку будуть битися.

«Московські надії, що нас вдасться деморалізувати і розколоти зсередини, — марні. Путін, як завжди, читає не ті підручники історії», - резюмував Данілов.

Нагадаємо, Данілов заявив, що битва за Крим триватиме до «останнього покидька».