Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

7 квіт. 2024 16:01

Останнє оновлення  
7 квіт. 2024 16:01
Події
0

161

0

У Києві чоловік з ножем напав на працівників ТЦК

У Києві чоловік з ножем напав на працівників ТЦК

Чоловік напав під час оповіщення.


6 квітня у Києві, чоловік з ножем напав на військовослужбовців Деснянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомили в ОК «Північ».

Під час розмови з військовозобов’язаним інший чоловік 1972 року народження підійшов зі спини й ударив рукою по голові одного з військовослужбовців ТЦК. Після цього дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним другого військовослужбовця.

Згодом чоловік із ножем продовжував погрожувати, переслідуючи групу військових.

«Не застосовуючи сили та намагаючись заспокоїти чоловіка, тримаючи його на дистанції, військовослужбовці викликали поліцію. Поліцейські затримали нападника», – зазначили в ОК «Північ».

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У ОК «Північ» також наголошують, що оповіщення громадян відбувається у відповідності до законів України.

«За ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період та за перешкоджання роботі представників ТЦК та СП передбачена кримінальна відповідальність Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років», – зауважили в ОК «Північ».

Нагадаємо, на Буковині затримали двох чоловіків, які поблизу контрольно-пропускного пункту наїхали на працівників центру комплектування, а потім напали на них із сокирою.