Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

15 січ. 2024 15:26

Останнє оновлення  
15 січ. 2024 15:26
Події
0

118

0

Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей

Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей

Пошкоджено також житлову та критичну інфраструктури.


Російська армія продовжує накривати вогнем з важкої артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА Бериславський та Херсонський райони, Херсон і передмістя.

За даними Нацполіції, удари були нанесені по об’єктах житлової та критичної інфраструктури.

Війська окупаційної армії дронами та з артилерії атакували Станіслав.

«Цілеспрямовано били по рятувальниках та пункту екстреної медичної допомоги. Внаслідок скидання боєприпасів з БПЛА четверо рятувальників зазнали поранень, пошкоджено пожежний автомобіль», – кажуть у поліції.

Під обстрілом перебував і медичний заклад, пошкоджено будівлю та «швидку». Опівночі російські військові вдарили по населеному пункту з артилерії, медична допомога знадобилася 77-річній жінці, у неї діагностували гостру реакцію на стрес. Обстріли не припинилися і на світанку, внаслідок влучання снарядів пошкоджено агропідприємство та щонайменше 26 будинків.

Від ворожих атак постраждали житлові будинки у Микільському, Інгульці та Садовому.

У Бериславі та Шляховому внаслідок авіаударів, які окупанти здійснили 13 січня, поліція зафіксувала значні пошкодження 29 приватних будинків та території заводу. Також, як повідомили в обласній військовій адміністрації, вранці 15 січня, російсько-окупаційні війська з безпілотника скинули вибухівку на мирну жительку міста Берислав. Внаслідок чого 54-річна жінка отримала поранення спини та ніг.

Херсон окупанти обстрілювали цілодобово, ворог цілився по житлових кварталах, також пошкоджено контактну тролейбусну лінію та газопровід.

У прибережній зоні Центрального району поліція зафіксувала пошкодження квартир у багатоповерхівках, будівлі непрацюючого ресторану та території заводу.

У Дніпровському районі постраждали багатоповерхівки і магазин. У Корабельному районі ворожі снаряди пошкодили приватне підприємство, територію заводу, склад та офіси.

Цілодобово на місцях російських атак працювали поліцейські, рятувальники та бригади медичної допомоги.

За минулу добу поліція відреагувала на 193 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 6 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людейРосіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 2Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 3Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 4Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 5Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 6Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 7Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 8Росіяни атакують Херсонщину: за добу поранено 5 людей - фото 9

7 січ. 2024 13:25

Останнє оновлення  
7 січ. 2024 13:25
Події
0

83

0
Росіяни обстріляли церкву на Херсонщині

Внаслідок обстрілу поранено пенсіонера.


Вранці 7 січня російські війська обстріляли церкву в селі Садове, що на Херсонщині.

Як повідомили в Херсонській ОВА, внаслідок обстрілу постраждав 73-річний чоловік.

Там зазначили, що в чоловіка діагностували вибухову травму та уламкове поранення черева. Його госпіталізували. Постраждалому надають меддопомогу. 

11 січ. 2024 14:54

Останнє оновлення  
11 січ. 2024 14:54
Події
0

30

0
На Херсонщині через російський обстріл загинув чоловік

Тіло чоловіка дістали з-під завалів.


Внаслідок російського обстрілу Херсонського району загинув чоловік. Прокуратура розпочала розслідування.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Вранці 10 січня російська армія обстріляла село Іванівка Херсонського району. Внаслідок атаки був зруйнований приватний будинок.

Через повторні ворожі атаки майже добу правоохоронці та рятувальники намагалися дістатися місця події. Сьогодні, 11 січня, з-під завалів деблокували тіло загиблого чоловіка.

За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури Херсонської області  розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

13 січ. 2024 09:32

Останнє оновлення  
13 січ. 2024 09:32
Події
0

147

0
У Бериславі з-під завалів врятували жінку

Жінка отримала переохолодження.


12 січня, близько 23:00, російська армія обстріляла місто Берислав. До правоохоронців поступила інформація, що під завалами багатоквартирного будинку перебуває жінка.

Про це повідомляє прокуратура Херсонської області.

Вранці 13 січня 71-річну потерпілу дістали з-під завалів та передали медикам з попереднім діагнозом гіпотермія.

Під час обстрілу пошкоджено житлові будинки.

У Бериславі з-під завалів врятували жінку