Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+22
$   41.36
  46.01

26 верес. 2023 17:00

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Економіка
0

189

0

ПриватБанк зробив доступнішими SWIFT-перекази

ПриватБанк зробив доступнішими SWIFT-перекази

Також ПриватБанк зробив більш зручним керування грошовими та SWIFT-переказами через Приват24


Screenshot_5

ПриватБанк зробив для своїх клієнтів доступніше відправлення SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні. Відтепер для закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф.

Про це повідомили у пресслужбі банку.

Єдиний тариф становить 0,5% від суми, але не менше ніж 5 гривень і не більше ніж 100 USD (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ).

Зазначається, що єдиний тариф для SWIFT-переказів по Україні є вдвічі нижчим за раніше чинний, а максимальна сума комісії зменшена у 5 разів. При цьому, ПриватБанк не нараховує комісії за надсилання SWIFT-переказів на купівлю товарів для ЗСУ та оплату лікування.

Також ПриватБанк зробив більш зручним керування грошовими та SWIFT-переказами через Приват24. Новий функціонал меню «Перекази» дозволяє в Архіві переказів за пару кліків повторити відправлення раніше проведеного переказу, повернути чи відредагувати переказ.

ПриватБанк  – найбільший державний банк України. На сьогодні в банку обслуговуються понад 18 мільйонів активних клієнтів, а загалом його послугами користуються 70% українців. Робота ПриватБанку спрямована на розвиток економіки України, підтримку українців та українського бізнесу і під час війни.