Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

13 трав. 2024 12:05

Останнє оновлення  
13 трав. 2024 12:05
Події
0

172

0

Пів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. Відео

Пів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. Відео

Ніч пошуків завершилась успіхом – на Волині поліцейські розшукали безвісти зниклих дворічних діток.


Фото - Нацполіції

У Волинській області вдалося розшукати двох маленьких дітей, які зникли з подвір’я власної оселі. Малечу розшукували цілу ніч.

Про це повідомив голова Нацполіції України Іван Вигівський у своєму фейсбуці.

«Біля 9 вечора вчора батько двійнят, братика та сестрички Аліси та Артема, повідомив до поліції, що діти гралися на подвір’ї та зникли. Майже три години рідні шукали дітей самі, і лише після того звернулись до поліцейських», - зазначив генерал.

До пошуків одразу були зорієнтовані всі служби, понад 130 правоохоронців, рятувальники, нацгвардійці, кінологи, підняли квадрокоптери, а також долучились мешканці найближчих сіл – пів тисячі людей кинулись на розшук дітей. Місцевість навколо болотиста, ризики були високі.

Після опівночі в чагарниках розшукали дівчинку – вона була дуже налякана, але неушкоджена.

Пошуки її братика тривали цілу ніч. 13 травня вранці за декілька кілометрів від дому знайшли і хлопчика. Він сильно змерз, але живий, дитину одразу передали на огляд лікарям.

Нині Аліса та Артем перебувають з рідними у медичному закладі. Їх уже відвідали ковельські поліцейські: життю та здоров’ю діток загрози немає.

Пів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. ВідеоПів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. Відео - фото 2Пів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. Відео - фото 3Пів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. Відео - фото 4Пів тисячі людей, дрони і собаки шукали дворічних двійнят, які зникли на Волині. Відео - фото 5