Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+29
$   41.1
  44.63

23 берез. 2024 12:19

Останнє оновлення  
23 берез. 2024 12:19
Культура
0

771

0

Олег Скрипка випустив кліп, створений штучним інтелектом

Олег Скрипка випустив кліп, створений штучним інтелектом

Пісня отримала назву "Номад".


Український рок-музикант і лідер гурту ВВ Олег Скрипка випустив епічний кліп на пісню "Номад". Відео створено з допомогою штучного інтелекту.

Свою нову роботу Олег Скрипка присвятив оборонцям України. Номадами з давних часів називали кочівників, які мандрували світом. Саме від цього поняття походить назва нової пісні Скрипки Номад. Головний герой кліпу і пісні - воїн-мандрівник, який мріє повернутися додому, до себе.

«Це відео про кожного з нас, про шлях кожного українця — козака-вояка, що усвідомлює, його головна місія зараз є оборона рідної землі. А українська земля предстає в образі жінки й турботно плете ту чарівну кольчугу, яка врятує воїна-мандрівника. І ця подорож триває вже багато сторіч, і саме нашому поколінню випало її завершити, подолати північного змія, бо завжди добро перемагає зло. Так було, є і буде. Саме про це наш епос Номад — про закон світобудови, про скору, невпинну перемогу добра», — зазначає Олег Скрипка.

Для роботи над відео режисерка кліпу Аліна Діанова і її команда викоритсала прийоми Штучного Інтелекту, щоб досягти епічності та мінливості картинки.

«Зйомки відбувалися у студії розширеної реальності і віртуального виробництва One Location xR studio, в процесі яких були використані фотореалістичні віртуальні простори, як тло на LED екранах, межі яких були розширені та поєднані з реальними побудованими ландшафтними сценами, реквізитом і декораціями. Таким чином команда змогла створити масштаб та відтворити унікальні види гір, водоспадів та степів. Це було спробою втілити унікальні архетипічні образи героїв у відверто сучасний контекст», — розповідає команда особливості роботи на цим кліпом.

Нагадаємо, «Океан Ельзи» вперше випустив пісню англійською – Voices Are Rising.

title

Олег Скрипка — Номад