Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пт, 03 травня
+13
$   39.53
  42.31

25 лют. 2024 13:00

Останнє оновлення  
25 лют. 2024 13:00
Події
0

166

0

На Херсонщині від російських обстрілів загинула 43-річна жінка, шестеро людей поранені

На Херсонщині від російських обстрілів загинула 43-річна жінка, шестеро людей поранені

На місцях обстрілів працювали поліцейські, медики та рятувальники.


В результаті обстрілів військовими РФ деокупованої Херсонщини постраждали цивільні громадяни, зазнали пошкоджень приватні та багатоквартирні будинки, адміністративна будівля, навчальні заклади, транспортні засоби, газогони.

Про це повідомляє Нацполіція.

Ворог здійснив 23 обстріли населених пунктів Херсонського та Бериславського районів. Під вогнем перебували Херсон, Білозерка, Садове, Станіслав, Шляхове, Гаврилівка, Осокорівка, Новоберислав.

Загалом в результаті вибухів у Херсонському та Берислаському районах були пошкоджені сім приватних будинків, дві багатоповерхівки, будівлі адміністративної установи, школи, ліцею та закладу культури.

Обласний центр перебував під обстрілом фактично цілодобово. Влучання зафіксовані в Центральному, Дніпровському та Корабельному районах. В мікрорайонах «Таврійський» та «Шуменський» внаслідок артилерійських атак пошкоджені багатоповерхові будинки, в мікрорайоні «Корабел» – приміщення професійного навчального закладу.

Військові РФ з артилерії двічі били по Білозерці. Внаслідок вибухів загинула 43-річна жінка. Двох чоловіків, віком 39 та 45 років, госпіталізували з осколковими пораненнями та переламами. Також були пошкоджені п'ять приватних будинків. В результаті іншого обстрілу мінно-вибухові травми та осколкові поранення отримали 36-річна жінка та двоє чоловіків віком 36 та 50 років. Потерпілих оперативно доставили до лікарні. Крім цього, був пошкоджений газопровід та легковий автомобіль.

Також до лікарні звернувся житель Берислава. 38-річний чоловік отримав поранення голови та акубаротравму внаслідок скиду ворогом вибухового пристрою з дрону за день до того.

Нагадаємо, росіяни розбомбили ракетами залізний вокзал у Костянтинівці.