Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+21
$   41.36
  46.01

7 груд. 2023 13:16

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Суспільство
0

249

0

Італієць кинув кар’єру моделі, щоб стати священником

Італієць кинув кар’єру моделі, щоб стати священником

Едоардо Сантіні здобув титул «найкрасивішого чоловіка Італії», перемігши в голосуванні 2019 року, коли йому було лише 17 років.


photo_2023-12-07_13-11-39 (2)

Колись Едоардо Сантіні був названий «найкрасивішим чоловіком Італії», але він вирішив залишити моделінг заради, адже нині збирається стати священиком.

Про це пише видання The Mirror.

Едоардо Сантіні отримав у 2019 році звання «найкрасивішого чоловіка в Італії», тоді йому було 17 років. Хлопець брав участь у конкурсі Il Bello d'Italia, який організувала модна група ABE. Тоді юнак почав кар'єру моделі, яку поєднував із вивченням драми і танців.

Днями Едоардо звернувся у соціальних мережах до фоловерів, і повідомив, що він більше не буде жити зірковим життям, оскільки він вирішив залишити модельний бізнес, щоб стати священиком.

У дописі в Instagram чоловік заявив, що вступив до семінарії поблизу Флоренції, і сказав: «У 21 рік мій батько прийняв рішення одружитися з моєю матір’ю, тому що вона була вагітна, а моя мама в 21 рік стала матір’ю. У 21 рік, виявляю, що вибираю шлях до того, щоб, з Божої волі, стати священиком».

Едоардо пояснив, що «зробив перший крок» до своєї нової мети рік тому, коли почав жити з двома священиками. Він також сказав, що наприкінці минулого року розпочав «підготовчий курс», який є роком, який передує життю в семінарії.

«Наприкінці року для мене було природно попросити єпископа вступити на підготовчий курс, рік, який передує життю в семінарії. І ось я тут, вивчаю богослов’я та обслуговую дві парафії у Флорентійській єпархії», – каже Едоардо.

Чоловік підтвердив, що «відкладе» роботу моделі, але наполягав, що не «кине» всі свої захоплення.

Італієць кинув кар’єру моделі, щоб стати священникомІталієць кинув кар’єру моделі, щоб стати священником - фото 2Італієць кинув кар’єру моделі, щоб стати священником - фото 3

1 груд. 2023 11:19

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Світ
0

145

0
70-річна жінка народила двійню

Діти народилися за допомогою кесаревого розтину


Screenshot_7

В Уганді 70-річна жінка народила двійню. Про це повідомляє британська газета Mirror.

Сафіна Намуквая стала найстарішою жінкою, яка народила дитину в Африці. Вона завагітніла після процедури екстракорпорального запліднення (ЕКЗ).

Сафіна народила дівчинку та хлопчика вдень 29 листопада за допомогою кесаревого розтину, повідомили в Міжнародній жіночій лікарні та Центрі репродуктивного здоровʼя в Кампалі. За словами медиків, мати й діти почуваються добре.

У 2020 році Намуквая народила дівчинку на ім’я Сара.