Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
ср, 08 травня
+6
$   39.3
  42.31

11 трав. 2023 10:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Культура
1

165

0

Imagine Dragons зняли кліп на лінії фронту. Відео

Imagine Dragons зняли кліп на лінії фронту. Відео

Головним героєм кліпу став 14-річний хлопець Сашко


maxresdefault

Американський гурт Imagine Dragons випустив відеороботу на пісню Crushed, яку знімали в зоні бойових дій в Україні.

Прем'єра відбулася 10 травня.

Головним героєм кліпу є 14-річний хлопець Сашко, який протягом п'яти місяців перебував у селі під постійними обстрілами. Частина його будинку зруйнована, сусіди загинули, а родина Саші втратила усе. Хлопцю вдалося вижити, переховуючись в укритті.

«Вийшов наш кліп на Crushed, знятий на передовій України. У ньому розповідається про Сашка, молодого хлопця, який пережив місяці обстрілів у своєму місті. Історія Саші розриває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина не має світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, розгляньте пожертву на United24 та піднімайте цю тему», – написали учасники гурту у дописі в інстаграмі.

«Ми об'єднані з нашими українськими друзями. Ми любимо та підтримуємо усіх вас», – зазначили Imagine Dragons наприкінці відео у субтитрах.

Продюсерами кліпу стали українці Роман Островський і Ігор Щербина. Режисером став Тай Арнольд, оператор-постановник гурту Imagine Dragons, який разом з менеджером гурту Маком Рейнольдсом відвідав Україну минулого тижня та долучився до відзначення річниці фандрейзингової платформи United24.

60_main

Imagine Dragons - Crushed