Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 18 травня
+17
$   39.43
  42.75

15 січ. 2024 13:53

Останнє оновлення  
15 січ. 2024 13:53
Події
0

109

0

Для «м'ясних» штурмів російським військовим систематично видають наркотики та психотропи – Генштаб

Для «м'ясних» штурмів російським військовим видають наркотики та психотропи – Генштаб

Ці препарати спотворюють відчуття реальності.


Для «м'ясних» штурмів російським військовим систематично видають наркотики та психотропи – Генштаб

Особовому складу 108-го десантно-штурмового полку 7-ї десантно-штурмової дивізії систематично видають наркотичні та психотропні речовини.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

«Російські військові все частіше відмовляються гинути за недолугі цілі свого лідера, тому командування ворога вирішило вдатися до експерименту з додаткових видів стимулювання, які спотворюють відчуття реальності та ведуть до загибелі», – йдеться у повідомленні.

Так, за наявною інформацією, особовому складу 108-го десантно-штурмового полку 7-ї десантно-штурмової дивізії систематично видають наркотичні та психотропні речовини. Ці препарати призводять до ейфорії та притуплюють біль.

«Солдати, які їх вживають, легше погоджуються на м’ясні штурми, не побоюючись поранень або загибелі», – додають у Генштабі.

19 груд. 2023 11:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

138

0
Куп’янський напрямок: росіян масово косить «мишача лихоманка»

Вірус значно знизив боєздатність росіян.


90

На Куп’янському напрямку в багатьох підрозділах російської армії зафіксували спалах «мишачої лихоманки».

Про це повідомляють в ГУР.

Хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням.

Скарги на лихоманку від особового складу російської армії, який задіяний у війні проти України, командування проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. До того ж, на першому етапі перебігу «мишача лихоманка» нагадує звичайний грип.

В ГУР також додають, що у підрозділах російської окупаційної армії зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами, та повну відсутність медичної допомоги.