Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
вт, 21 травня
+17
$   39.67
  43.08

29 квіт. 2024 14:53

Останнє оновлення  
29 квіт. 2024 14:53
Lifestyle
0

190

0

Жерара Депардьє у Франції затримали поліцейські

Жерара Депардьє у Франції затримали поліцейські

Його звинувачують у сексуальному домаганні.


У Парижі взяли під варту скандального французького актора Жерара Депардьє. Його звинувачують у сексуальному насильстві.

Про це повідомляє видання AFP.

Зокрема, актор має відповісти на запитання, що стосуються справи художниці-постановниці. Жінка стверджує, що 2021 року під час знімань фільму Les Volets verts Депардьє її домагався та лапав за інтимні місця.

Друга жінка заявила, що пережила сексуальні домагання збоку актора 2014 року. Вона каже, що під час знімань фільму The Magician and the Siamese Депардьє нібито хапав її за інтимні місця, робив непристойні пропозиції, а також нецензурно висловлювався про неї. Водночас Жерар Депардьє всі скандальні звинувачення в сексуальних домаганнях заперечує та заявляє, що не робив жодних дій щодо жінки без її згоди.

Відомо, що вперше скандального актора звинуватили у насильстві у 2018 році. Спочатку жінка приховувала свою особистість, але коли справу закрили через відсутність доказів, вона розсекретила себе. Шарлотта Арнольд знову висунула звинувачення проти Депардьє 2021 року.

Усього актора звинуватили у сексуальних домаганнях 13 жінок. Щоправда, лише троє з них подали заяви до прокуратури.

Нагадаємо, відомого французького актора Алена Делона через суд помістили під посилену опіку. Рішення щодо опіки прийняли під час судового засідання у французькому муніципалітеті Монтаржі ще на початку квітня.