Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 19 вересня
+13
$   41.44
  46.24

8 лип. 2024 17:42

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Культура
0

470

0

Видавництво Vivat анонсувало книгу про Валерія Залужного

Видавництво Vivat анонсувало книгу про Валерія Залужного

Авторка книги - Людмила Долгоновська. 


В серпні видавництво Vivat випустить біографічну книгу «Залізний генерал. Уроки людяності», присвячену колишньому головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному. Авторкою книги є колишня радниця зі стратегічних комунікацій Страткому ЗСУ при Залужному Людмила Долгоновська.

Про це повідомляє видавництво Vivat у соцмережах.

У книзі Долгоновська розкриє секрети авторитету генерала серед військових, а також розповість про перші дні повномасштабного вторгнення в командному пункті та становлення Залужного як особистості і військового фахівця. Авторка, яка працювала радницею головнокомандувача з 2021 по 2023 роки, мала змогу спостерігати за роботою Залужного зблизька і детально описала його лідерські якості та внесок у боротьбу за свободу України.

«Цією книжкою я засвідчую лідерство генерала Залужного і його внесок у нашу спільну велику боротьбу за свободу. Мені хочеться, щоб ми частіше дякували військовим — від солдата до чотиризіркового генерала. Ця книжка – моє величезне «дякую» Валерію Залужному за його служіння своїй державі, за наставництво й уроки, які я винесла, працюючи поруч із ним», — поділилася Долгоновська в інтерв’ю для «Української Правди».

Цікаво, що книга покаже Залужного не лише як офіцера-військового, але й як батька та чоловіка, розкриваючи його людяність і особисті якості.

23 травня росіяни обстріляли харківську типографію «Фактор-друк», що належить до того ж холдингу, що й видавництво Vivat.

Нагадаємо, знімуть фільм за мотивами книги «Тореадори з Васюківки».