Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

11 січ. 2024 17:50

Останнє оновлення  
11 січ. 2024 17:50
Lifestyle
0

105

0

Відома співачка вперше показала свого чоловіка – молодшого на 18 років

Відома співачка вперше показала свого чоловіка – молодшого на 18 років

Пара уже 8 років разом.


Відома співачка показала вперше показала свого чоловіка – молодшого на 18 років

Відома українська співачка Наталя Дзеньків, яка виступає під псевдонімом Lama, вперше показала свого обранця Романа.

Lama розповіла про знайомство зі своїм коханим, який молодший від неї на 18 років. Раніше вона казала, що не хоче мати дітей. Як зізналася артистка, з чоловіком вони зустрілися 2016-го, коли вона відпочивала на півдні України, в Херсонській області. Виконавиця пила незвичну каву з ваніллю і горіхом, яку їй привезла подруга з Канади. На цей аромат, фактично, прийшов коханий Lama:

"Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас зав'язалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилось, що у нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми та духовні практики — це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював. З того часу ми жодного разу не розлучалися", - розповіла Lama, пише Viva.

Артистка поділилася, що її коханому 30 років, а їй – 48. Проте, стверджує співачка, різницю у віці вони з обранцем ніколи не відчували:

"Різниця у віці не відчувається взагалі. На духовному рівні ми знаходимось з ним в одній віковій категорії. Так, фізично йому 30 років, а мені 48, але ментально цієї різниці немає. У нас це питання навіть і не підіймалось ніколи, все збалансовано та гармонійно", - прокоментувала виконавиця.

Відома співачка показала вперше показала свого чоловіка – молодшого на 18 роківВідома співачка показала вперше показала свого чоловіка – молодшого на 18 років - фото 2

9 січ. 2024 12:30

Останнє оновлення  
9 січ. 2024 12:30
Lifestyle
0

185

0
Тоня Матвієнко здивувала, чому донька не носить прізвище свого батька Мірзояна

Донька носить прізвище бабусі.


Українська співачка Тоня Матвієнко, яка раніше зізналася, чому більше не хоче дітей, розповіла, що її донька Ніна не на прізвищі чоловіка Арсена Мірзояна.

Як розповіла виконавиця, їхня з музикантом Арсеном Мірзояном єдина донька, 7-річна Ніна, яку назвали на честь мами Тоні Ніни Матвієнко, отримала й прізвище бабусі.

"Мама сказала, що дуже вдячна мені й Арсену, що в нас з'явилася Ніна. І вона була шокована, що вона саме Ніна Матвієнко. Вона коли побачила, взяла окуляри і прочитала свідоцтво про народження, не могла повірити, що Арсен дав їй прізвище Матвієнко. Це Арсена ініціатива. Він сказав: "Ну, якщо на честь мами, то на честь мами вже". Вона розплакалася", - пригадала Тоня Матвієнко в інтерв'ю Олексію Суханову.