Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

5 січ. 2024 13:33

Останнє оновлення  
5 січ. 2024 15:11
Події
0

187

0

В ГУР показали рейд в лігво окупантів у Бєлгородській області

В ГУР показали рейд в лігво окупантів у Бєлгородській області

Вони завдали ворогу чималих втрат.


В ГУР показали рейд в лігво окупантів у Бєлгородській області

Спецпризначенці Головного управління розвідки здійснили так званий рейд в лігво окупантів у Бєлгородській області. Українські бійці замінували дорогу, кудою мали їхати росіяни.

Про це повідомили в ГУР.

«За результатом розвідданих, на російських позиціях у Грайворонському районі Бєлгородської області вище керівництво окупаційної армії РФ запланувало перевірку через невдоволення й скарги тамтешнього особового складу поганими умовами служби. Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники заметушились – стали проводити активні інженерні роботи», – кажуть в ГУР.

Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію.

Як повідомили спецпризначинці, вони замінували єдину дорогу, якою пересувались росіяни на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

«Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат», – додали в ГУР.

Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

title

Рейд у лігво окупантів

19 груд. 2023 11:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

150

0
Куп’янський напрямок: росіян масово косить «мишача лихоманка»

Вірус значно знизив боєздатність росіян.


90

На Куп’янському напрямку в багатьох підрозділах російської армії зафіксували спалах «мишачої лихоманки».

Про це повідомляють в ГУР.

Хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням.

Скарги на лихоманку від особового складу російської армії, який задіяний у війні проти України, командування проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. До того ж, на першому етапі перебігу «мишача лихоманка» нагадує звичайний грип.

В ГУР також додають, що у підрозділах російської окупаційної армії зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами, та повну відсутність медичної допомоги.