Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 05 травня
+22
$   39.4
  42.34

2 жовт. 2023 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Суспільство
0

184

0

У Києві відкрили Гарнізонний храм ПЦУ. Відео

У Києві відкрили Гарнізонний храм ПЦУ. Відео

Відбулося урочисте відкриття Гарнізонного храму Святого Миколая.


Screenshot_3

У Києві 1 жовтня з нагоди Дня захисників та захисниць України та свята Покрови відбулося урочисте відкриття Гарнізонного храму Святого Миколая. Першу Божественну літургію провів архієрей ПЦУ, голова Синодального управління військового духовенства, митрополит Іоан.

Про це повідомили в пресслужбі Командування Об’єднаних Сил ЗС України.

Зазначається, що до молитви долучився командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, військовослужбовці, які боронять північні кордони нашої держави, жителі та гості столиці.

«Багато років тому наші пращури також боролися за свободу та незалежність України. Дуже символічно є те, що зараз також відбувається ця боротьба за прагнення жити на своїй Богом даній землі. Той народ, у жилах якого тече прагнення до волі, ніколи не можливо поневолити», – наголосив Наєв.

Командувач додав, що українці завжди шанували та будуть продовжувати шанувати своїх захисників, і захисниць. Крім цього, він передав освячений список однієї із чудотворних ікон Покрови Богородиці бійцям окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Screenshot_4

У Києві відкрили Гарнізонний храм ПЦУ