Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

26 січ. 2024 13:15

Останнє оновлення  
26 січ. 2024 13:15
Lifestyle
0

517

0

Супермодель Клаудія Шиффер на прем'єрі фільму «Аргайл» позувала разом із котом

Супермодель Клаудія Шиффер на прем'єрі фільму «Аргайл» позувала разом із котом

Улюблениць позував перед фотографами у рюкзаку.


Німецька модель Клаудія Шиффер відвідала прем'єру фільму «Аргайл» у Лондоні. Режисер фільму виступив її чоловік, чоловік Меттью Вон.

Знаменитість прийшла підтримати чоловіка, позувавши перед фотографами разом з їхнім домашнім улюбленцем – котом Чіпом.

Як пише видання People поява кота на червоній доріжці не випадковість – Чіп зіграв у фільмі невелику роль і з'явився на рекламних постерах разом із головними акторами.

Клаудія позувала перед фотографами у жовто-сріблястій сукні з розкішними мереживними вставками на декольте та з боків. Вбрання – від Модного дому Versace з колекції весна-літо 2024. У схожому вбранні Шиффер вийшла на подіум на показі бренду, проте тоді він мав ніжно-зелений відтінок. Свій образ Клаудія доповнила сріблястою сумкою та туфлями.

Шиффер також подбала про те, щоб Чіп отримав багато уваги від репортерів. Улюбленець позував у переносці-рюкзаку зі схожим візерунком, як на сукні Клаудії Шиффер.

Супермодель Клаудія Шиффер на прем'єрі фільму «Аргайл» позувала разом із котомСупермодель Клаудія Шиффер на прем'єрі фільму «Аргайл» позувала разом із котом - фото 2Супермодель Клаудія Шиффер на прем'єрі фільму «Аргайл» позувала разом із котом - фото 3

4 січ. 2024 16:28

Останнє оновлення  
4 січ. 2024 16:28
Lifestyle
0

116

0
Чи повернеться Брітні Спірс на сцену – співачка зробила заяву

Артистка відреагувала на всі чутки навколо її персони.


Американська співачка, поп-діва Брітні Спірс прокоментувала чутки щодо того, що вона працює над своїм десятим музичним альбомом та невдовзі готується знову вийти на сцену.

На своїй сторінці в Instagram співачка заявила, що більше ніколи не повернеться в музичну індустрію. Вона додала, що пише тексти для розваги, а не тому, що знову хоче виступати на перед глядачами.

«Коли я пишу, я пишу для розваги або пишу для інших людей! Для тих з вас, хто читав мою книгу, є багато того, чого ви про мене не знаєте... За останні два роки я написала понад 20 пісень для інших людей», – зазначила Брітні у дописі.

Крім того, Брітні Спірс сказала про те, що не просить виконавців своїх пісень вказувати її авторство.

19 січ. 2024 15:06

Останнє оновлення  
19 січ. 2024 15:12
Lifestyle
0

123

0
На Мадонну подали до суду через пізній концерт

Пізніше позови відкликали.


На Мадонну подали до суду через пізній концерт

Двоє фанатів американської співачки Мадонни в Нью-Йорку подали на неї до суду через те, що концерт почався із запізненням.

Як повідомляє видання The Guardian, фанати стверджують, що їм «довелося вранці прокинутися, аби піти на роботу», що викликало незручності.

Також додають, що квитки на концерт придбали 13 грудня у межах туру Мадонни Celebration. У рекламі було зазначено, що виступ співачки розпочнеться о 20:30, але зірка вийшла на сцену лише після 22:30.

Через такий зсув у часі вони стикнулися з неможливістю потрапити додому вчасно громадським транспортом, тому це вплинуло на їхню здатність «виконувати свої обов'язки наступного дня».

Мадонну, Barclays Center (місце проведення концерту) та промоутерську компанію Live Nation фанати звинуватили у «недобросовісній, нечесній та/або оманливій торговій практиці» і «безглуздому використанні неправдивої реклами».

Позов до суду Брукліну подали лише цього тижня. Цей позов вимагав надання статусу колективного позову для відвідувачів усіх інших концертів туру Celebration у США, які розпочалися із запізненням.

Пізніше обидва фанати добровільно відкликали свої позови.

21 січ. 2024 14:32

Останнє оновлення  
21 січ. 2024 14:32
Lifestyle
0

134

0
Спідницю Джессіки Паркер з серіалу «Секс і місто» продали за 52 тисячі доларів

Річ стала символом попкультури після того, як її одягнули в серіалі.


Спідницю-пачку, яку носила Сара Джессіка Паркер у перших титрах серіалу «Секс і місто», продали за 52 тисячі доларів. Річ стала зірковим лотом на аукціоні «культових» предметів моди з фільмів, телебачення та гардеробів знаменитостей.

Про це пише CNN.

Спочатку очікувалося, що спідницю-пачку продадуть за 8-12 тисяч доларів, але вона зібрала 24 ставки під час продажу на аукціоні Julien’s Auctions у Каліфорнії.

За словами аукціонного дому, спідниця «стала символом попкультури» після того, як Паркер одягла її в ролі Керрі Бредшоу в серіалі «Секс і місто».

Спідницю Джессіки Паркер з серіалу «Секс і місто» продали за 52 тисячі доларівСпідницю Джессіки Паркер з серіалу «Секс і місто» продали за 52 тисячі доларів - фото 2