Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пт, 03 травня
+13
$   39.4
  42.34

8 берез. 2024 10:16

Останнє оновлення  
8 берез. 2024 10:16
Події
0

207

0

Снайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінок

Снайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінок

У міністерстві розповіли, що Міжнародний жіночий день - це не про берегиню, тюльпани і жіночу долю.


8 березня Міністерство внутрішніх справ розповіло історії українських жінок, якими «пишається і дякує за незалежність».

Фото опублікували на офіційній сторінці у фейсбуці.

Національна гвардія України. Бойова медикиня на псевдо «Стрілка» з бригади Гвардії наступу «Спартан». На її рахунку — десятки врятованих життів.

Державна міграційна служба України. Алла Герасимович — працівниця Державної міграційної служби України. Вона рятувала з Маріуполя важливі документи центру. Зараз очолює Паспортний сервіс у Словаччині.

ДСНС України. Оксана — перша в Україні професійна жінка-водолаз, начальник водолазно-рятувального відділення ДСНС у Києві. Займається пошуковими роботами, врятувала чимало життів.

Національна поліція України. «Ліса» — операторка БПЛА бригади «Лють». До повномасштабного вторгнення РФ несла службу в патрульній поліції Маріуполя, згодом вступила до лав «Люті».

Державна прикордонна служба України. «Відьма» — прикордонниця-снайперка. У минулому — вчителька історії. Професійна спростсменка та інструкторка з практичної стрільби. Знищує окупантів зі снайперської гвинтівки 308 калібру.

Головний сервісний центр МВС. Альона Дацюк — працівниця Головного сервісного центру МВС. З березня минулого року несе службу в Силах Територіальної оборони ЗСУ.

«І це лише невелика частина усієї титанічної роботи, що кожного для виконують рятувальниці, поліціянтки, прикордонниці, бійчині Нацгвардії, міграційниці, працівниці сервісних центрів», - додали у МВС.

Снайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінокСнайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінок - фото 2Снайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінок - фото 3Снайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінок - фото 4Снайперка, водолазка і операторка дронів – МВС розповіло історії українських жінок - фото 5