Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

25 листоп. 2021 12:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:49
Політика
0

83

0

Скандал навколо ймовірного святкування ювілею Єрмака: розслідування і коментарі

Скандал навколо ймовірного святкування ювілею Єрмака: розслідування і коментарі


Скандал навколо ймовірного святкування ювілею Єрмака: розслідування і коментарі

Голова Офісу президента Андрій Єрмак 21 листопада святкував своє 50-річчя. Імовірно, торжество пройшло у державній резиденції у селищі Гута в Карпатах, а 14 гостей туди доставили гелікоптер ДСНС та гелікоптер МІ-8, який належить до ЗСУ або Нацгвардії.

Про це йдеться у розслідуванні Михайла Ткача для «Української правди».

За інформацією джерел «УП», у політичних колах президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак 19 листопада залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції Синьогора. Там у неділю, 21 листопада, Андрій Єрмак святкуав ювілей — 50 років.

Утім Володимир Зеленський не летів туди президентським бортом. За даними «УП» 19 листопада до Івано-Франківська прилетів чартер який має стосунок до групи «Приват» Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва.

Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту невідомо.

У розслідуванні йдеться, що серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Андрій Татаров (такого заступника у Єрмака немає, імовірно журналісти мали на увазі Олега Татарова) та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Також розслідувачі зафіксували співвласника студії «Квартал-95» і близького товариша та бізнес-партнера Ігоря Коломойського Тимура Міндіча

В Офісі президента відреагували на розслідування "Української правди" про святкування дня народження глави Офісу Андрія Єрмака, і додали, що президент користується державною резиденцією та гвинтокрилами "згідно зі звичайними протоколами".

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заперечив окремі факти, викладені в розслідуванні "Української правди", однак не прояснив, де він перебував у свій день народження, в неділю 21 листопада.

«Як я вже говорив, не люблю свій день народження, і гучно святкував цей день лише одного разу в житті. То було моє 35-річчя. Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень в понеділок [22 листопада] заїхав до батьків. Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим. У вівторок [23 листопада] виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісі президента. Дивно, що журналісти не поцікавились реальною ситуацією і взагалі не поспілкувалися зі мною», — заявив Єрмак у «Фейсбук».

 

title