Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

11 січ. 2024 11:01

Останнє оновлення  
11 січ. 2024 11:03
Події
0

88

0

Обледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло

Обледеніння та зламані стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло

Майже 250 населених пунктів залишаються без світла.


Обледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло

Енергетики продовжують роботи з ліквідації аварій у мережах, спричинених негодою, - протягом доби заживлено 248 населених пунктів. Через обледеніння та падіння опор, обрив ліній електропередачі, негоду залишається без електропостачання 281 населений пункт: у Дніпропетровській області – 128, Кіровоградській – 70, на Миколаївщині і Одещині – 56 і 27 населених пунктів відповідно.

Про це повідомляє Міненерго.

У Дніпропетровській області світло повернули 58 населеним пунктам, 73 – в Одеській, 37 - в Кіровоградській, дали напругу 43 населеним пунктам на Миколаївщині. Повністю відновили електропостачання в населених пунктах, знеструмлених через негоду, у Запорізькій, Сумській і Чернігівській областях.

«На виконання доручення міністра енергетики України Германа Галущенка про надання екстреної допомоги регіонам, які постраждали від негоди, для усунення пошкоджень і відновлення електропостачання, зокрема до Миколаївщини, направлено бригади компаній групи АТ «Українські розподільні мережі». А саме компаній: АТ «Хмельницькобленерго», ВАТ «Тернопільобленерго», ПАТ «Запоріжжяобленерего», ПАТ «Черкасиобленерго», - зазначають у Міненерго.

Над усуненням пошкоджень і відновленням електропостачання продовжують працювати 117 бригад, 355 робітників, 135 одиниць техніки.

Обледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світлоОбледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло - фото 2Обледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло - фото 3Обледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло - фото 4Обледеніння та стовпи. На Миколаївщину відправили додаткові бригади, щоб повернути людям світло - фото 5

9 січ. 2024 09:48

Останнє оновлення  
9 січ. 2024 09:48
Події
0

82

0
Через негоду понад 1000 населених пунктів залишаються без світла

Аварійні бригади в постраждалих від негоди регіонах переведено на цілодобовий режим роботи


Через негоду, яка не вщухає в Україні, знеструмлено 1025 населених пунктів

Про це повідомляє Міненерго.

Через шквальний вітер, обледеніння ліній найбільше відключень на Дніпропетровщині, Одещині, в Миколаївській, Кіровоградській областях.

У Дніпропетровській області без електропостачання майже 29 тисяч споживачів у 324 населених пунктах, в Одеській області знеструмлено 268 населених пунктів, на Миколаївщині – 215, в Кіровоградській області – 146 населених пунктів.

Також є відключення в Запорізькій – 59 населених пунктів, Херсонській (14), Чернігівській (9) і Чернівецькій (8) областях.

Аварійні бригади в постраждалих від негоди регіонах переведено на цілодобовий режим роботи. Туди направляється додаткова техніка з інших областей. Проте роботу та пересування ускладнює ожеледь.