Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+20
$   41.1
  44.63

1 січ. 2024 13:55

Останнє оновлення  
2 січ. 2024 07:19
Lifestyle
0

412

0

Наталія Могилевська стала мамою

Наталія Могилевська стала мамою

Співачка удочерила двох дівчаток.


Наталія Могилевська стала мамою

Українська співачка Наталія Могилевська у новорічну ніч зізналася, що удочерила двох дівчат – 2 та 10 років.

Про це вона повідомила у себе на сторінці в Instagram.

«Я щаслива… В цю казкову ніч, коли повинні збуватися мрії, найбільша мрія мого життя збулася. Хочу подякувати всім моїм друзям, колегам та відомим людям, хто знав мою таємницю, але тримав її в секреті тривалий час.

Хочу подякувати всім своїм глядачам за підтримку і захист мого особистого життя. Такої зворушливої реакції я не очікувала. Навіть не знаю як Вам дякувати. Ви мене дуже розчулили… Так вже склалося, що, напевне, прийшов час повідомити вам цю новину. І з радістю хочу в цю новорічну ніч сказати, що я стала мамою…», – написала співачка.

Наталія Могилевська стала мамою

Могилевська подякувала всім, хто з «повагою поставився до того, що дітям був необхідний час для адаптації та відчути себе у безпеці».

Під час випуску програми «Квартал 95» ведучий Євген Кошовий запитав у Могилевської, чи правда це та сім'я, яка до неї прийшла в будинок на початку війни і співачка зняла їх новому кліпі, а потім розповіла, що це довгий час трималося в секреті – що Наталя удочерила двох дівчаток.

Наталія Могилевська стала мамою - фото 2

«Дві дівчинки. Два рочки і десять», – сказала співачка.

Вона додала, що діти дуже сильно травмовані.

«Наприклад, Саша, моя старша донечка, кілька разів рятувала життя молодшій. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій сім'ї, в столичне життя, і сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав», – зізналася співачка.

Могилевська додала, що обличчя дітей не показує, бо навіть у школі не знають, що вони були удочерені.

«Це дійсно велика таємниця і таємницею залишиться якомога довше».

23 верес. 2023 21:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Події
0

291

0
Померла мама Кузьми Скрябіна

Ольга Кузьменко народилася у селі Сіде Львівської області.


maxres2f

Сьогодні, 23 вересня, померла українська письменниця, освітянка та мама Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко. Їй було 76 років.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна.

"Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Вічна і світла пам'ять!" — йдеться у повідомленні.

Про те, коли та де відбудеться прощання із жінкою, наразі не повідомляють.

Ольга Кузьменко народилася у селі Сіде Львівської області. Закінчила Дрогобицький інститут музичного мистецтва. Працювала вчителькою Новояворівської музичної школи. Після ДТП, у якій загинув Андрій Кузьменко, жінка написала три книги, присвячені сину.