Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+12
$   41.02
  45.56

27 трав. 2024 11:18

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Технології та наука
0

964

0

Microsoft запустила свого ШІ-помічника в Telegram

Microsoft запустила свого ШІ-помічника в Telegram

Функціональність сервісу охоплює широкий спектр запитів, але поки тільки текстових.


Корпорація Microsoft додала свій чат-бот Copilot, який працює на основі штучного інтелекту, у месенджер Telegram. Він даватиме відповіді на різні теми живою мовою: від порад щодо подорожей до створення персоналізованих плейлістів.

Про це йдеться у пресрелізі Microsoft.

Copilot можна буде використовувати у настільному та мобільному застосунках Telegram або в Telegram web. Аби розпочати розмову зі своїм «особистим помічником», як його називає Microsoft, потрібно перейти за посиланням.

Чат-бот наразі перебуває на стадії бета-тестування, він безкоштовний для всіх користувачів, а також доступний на Windows, macOS, Android та iOS.

Бета-версія Copilot для Telegram підтримує лише запити в текстовому чаті. В «особистого помічника» можна запитати про фітнес-рекомендації, новинки зі світу кіно чи музики чи дати запит на пошук інформації. До того ж Copilot може, наприклад, допомогти написати вірші, оповідання або навіть поділитися ідеями для проєкту.

Нагадаємо, консорціум Unicode продемонстрував превʼю дизайну семи нових емодзі, які зʼявляться у користувачів iPhone та iPad після виходу iOS 18 наприкінці 2024 або на початку 2025 року.