Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+11
$   41.02
  45.56

25 лип. 2024 17:08

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:02
Політика
0

362

0

Камала Гарріс офіційно оголосила, що балотується у президенти США

Камала Гарріс офіційно оголосила, що балотується у президенти США

Для своєї передвиборчої кампанії Гарріс обрала пісню Бейонсе.


Віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс офіційно доєдналася до президентських виборів.

Відповідний ролик вона опублікувала у мережі Х.

«У цих виборах перед кожним постає питання: в якій країні ми хочемо жити? Є люди, які вважають, що ми повинні бути країною хаосу, страхів і ненависті. Але ми обираємо щось інше. Ми обираємо свободу», – заявила кандидатка.




У ролику Гарріс наголосила, що США обирають майбутнє, де, зокрема, «ніхто не буде вищим за закон». У цей момент на відео показали її конкурента Дональда Трампа, який фігурує в кількох кримінальних справах. Трампа можна було побачити ще в одній частині відео, як і його кандидата у віцепрезиденти Джеймса Девіда Венса, з критикою в їхній бік.

«Ми віримо в перспективи Америки та готові боротися за це. Бо коли ми боремося – ми перемагаємо», – заявила політикиня.

Для оголошення про початок своєї передвиборчої кампанії Гарріс вирішила обрати пісню американської виконавиці Бейонсе в колаборації з репером Кендріком Ламаром під назвою Freedom («Свобода»).

Нагадаємо, президент США Джо Байден оголосив про відмову від наміру знову балотуватися на посаду очільника держави. За його словами, він робить це в інтересах держави та Демократичної партії. Натомість він підтримав віце-президентку Камалу Гарріс як кандидатку від Демократичної партії.

Гарріс, до речі, отримала рекордний 81 мільйон доларів від донорів Демократичної партії за перші 24 години після того, як президент Джо Байден вирішив не балотуватися повторно й підтримав її кандидатуру на цьогорічних виборах.