Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+22
$   41.36
  46.01

21 лип. 2024 21:33

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Політика
0

423

0

Байден виходить із президентських перегонів

Байден виходить із президентських перегонів

Він також підтримав іншого кандидата від Демократичної партії.


Президент США Джо Байден оголосив про відмову від наміру знову балотуватися на посаду очільника держави. За його словами, він робить це в інтересах держави та Демократичної партії.

Про це він повідомив у себе на сторінці в X.

Політик зазначив, що мав намір домагатися свого переобрання, але вважає, що в інтересах Демократичної партії та країни – щоб він пішов у відставку. Він додав, що тепер зосередитися виключно на виконанні своїх обов’язків як президента до кінця терміну.

Також в опублікованому листі американський лідер звернувся до нації, наголосивши: «Бути вашим президентом було найбільшою честю в моєму житті». Він пообіцяв «детальніше поговорити» трохи згодом.

Джо Байден підтримав віце-президентку Камалу Гарріс як кандидатку від Демократичної партії.

«Мої колеги-демократи, я вирішив не приймати кандидатуру та зосередити всю свою енергію на своїх обов’язках президента до кінця свого терміну. Моїм першим рішенням як кандидата від партії у 2020 році було обрати Камалу Гарріс своїм віце-президентом. І це було найкраще рішення, яке я приймав. Сьогодні я хочу запропонувати свою повну підтримку і схвалення того, щоб Камала стала кандидатом від нашої партії цього року. Демократи – настав час об’єднатися і перемогти Трампа. Давай зробимо це», – йдеться у дописі.




Раніше ми писали, що Дональда Трампа офіційно обрали кандидатом у президенти США від Республіканської партії.