Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
вт, 07 травня
+16
$   39.36
  42.4

27 січ. 2024 17:30

Останнє оновлення  
27 січ. 2024 17:30
Культура
0

2461

0

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш

Підбірка хорошого кіно.


Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш

Фільми для вечірнього перегляду мусять відрізнятися однією важливою особливістю - від них не має хотітися спати. Кіноперегляд після важкого робочого дня може зморити кожного, але якісна картина не лише тримає увагу до самого завершення, але й надихає та допомагає перезавантажитися.

Редакція Україна.info пропонує підбірку фільмів на вечір, які не дозволять нудьгувати.

“Підземелля і дракони: Честь злодіїв” (2023)

“Підземелля і дракони” - це адаптація відомої настільної рольової гри в стилі фентезі. Але фільм розрахований не стільки на шанувальників згаданої розваги чи любителів історій про світ магії і всього подібного, а на тих… хто любить посміятися. Цікавий, оригінальний, не абсурдний гумор - це те чим насичене кіно з початку і до завершення. Після перегляду важко згадати основні сюжетні повороти, імена головних героїв та чи були там взагалі дракони, але влучні жарти, ще довго спливатимуть у пам’яті та викликатимуть посмішку. Саме те, що потрібно для вечірнього перегляду. 

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш

“Іноземець” (2017)

Захоплюючий бойовик з елементами трилеру, який тримає в напруженні з початку і до кінця. Через теракт, влаштований ірландськими повстанцями, гине дочка головного героя. Але чоловік виявляється колишнім диверсантом, який починає планомірно знищувати організацію ІРА, аби помститися. 

Головні ролі у фільмі виконали Джекі Чан та Пірс Броснан, які постають у незвичних для себе образах. 

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш - фото 2

“Круті чуваки” (2016)

Для відпочинку після важкого дня годі й шукати кращий фільм. Кримінальна-комедія з Райаном Гослінгом та Расселом Кроу заслуговує найвищих похвал. Абсурдний сюжет насичений такою кількістю гумору, що кіно перетворюється на атракціон кумедних ситуацій, в які потрапляють герої. 

Фільм дуже яскравий та насичений кольорами, а події відбуваються наприкінці американських 70-х. Тому таємниці, гарні дівчата, музика, наркотики та епатажні вбивці неодмінно йдуть як частина сюжету. Напевно, це одна з кращих оригінальних комедій на сьогодні.   

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш - фото 3

"Невідомий" (2011)

Ліам Нісон за свою кар’єру став відповідником певному жанру фільмів - бойовиків другого ешелону. Але "Невідомий" вирізняється з поміж іншого завдяки якісному детективному сюжету та відстуності безперервної стрілянини. 

Головний герой приїздить до Берліна на конференцію разом з дружиною, але, коли повертається через забутий у аеропорту багаж, потрапляє в ДТП. Після лікарні він їде до готелю, але жінка його не впізнає, а поруч інший чоловік, який видає себе за нього. Як довести, що ти це ти, якщо всі факти вказують на зворотнє? Таємниця відкриється лише у фіналі.

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш - фото 4

“Список контактів” (2008)

Продуманий трилер з красунчиками Г'ю Джекман та Юененом Мак-Грегором. Випадковий знайомий розповідає невдасі-бухгалтеру про список контактів для сексу. До нього входять заможні та заклопотані кар'єрою люди, які не мають часу на особисте життя. За порадою нового приятеля клерк користується ним заради зустрічі з жінками. Хто б міг подумати, що це приведе до катастрофічних наслідків?

Інтриги, гроші та таємниці - цікаве кіно, яке найкраще підходить для перегляду перед сном. 

Фільми на вечір: 5 цікавих стрічок, під які не заснеш - фото 5

Автор - Михайло Чорнопиский