Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 06 травня
+12
$   39.4
  42.34

20 лют. 2024 13:41

Останнє оновлення  
20 лют. 2024 13:41
Суспільство
0

310

0

Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві

Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві

Храм збудували у Дарницькому районі.  


17 лютого митрополит Епіфаній освятив храм Юрія Переможця у Дарницькому районі столиці.

Про це повідомили у пресслужбі Православної церкви України.

З нагоди освячення митрополит провів літургію в храмі.

«Щиро вітаю всіх вас із цією історичною подією у житті громади, адже сьогодні ми оновили, освятили храм на честь святого Юрія Переможця. Храм, в якому буде линути молитва своєю українською мовою за Україну, за її владу, за військо, за український народ. Храм є особливим місцем для кожного із нас, бо всі ми линемо до храму, щоби духовно оновитись, підбадьоритися і отримати ту невидиму Божественну благодать, яка укріплює наші немічні фізичні та духовні сили», – сказав Епіфаній.

Голова Дарницької РДА розповів, що торік у вересні парафія Покрови Пресвятої Богородиці перейшла в підпорядкування ПЦУ з московського після зборів парафіян та отримала нового настоятеля.

За короткий час громада упорядкувала святі місця, з’явилися благодійники, які з недобудованої будівлі на території комплексу звели та оздобити новий храм.

Епіфаній освятив храм ПЦУ у КиєвіЕпіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 2Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 3Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 4Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 5Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 6Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 7Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 8Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 9Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 10Епіфаній освятив храм ПЦУ у Києві - фото 11