Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 08 вересня
+13
$   41.02
  45.56

10 трав. 2024 10:50

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Lifestyle
0

238

0

Дружина Євгена Кота розповіла, як змогла завагітніти після 4 років невдалих спроб

Дружина Євгена Кота розповіла, як змогла завагітніти після 4 років невдалих спроб

Наталя поділилася знімками зворушливої фотосесії.


Наталія Татарінцева та Євген Кот готуються стати батьками. Танцюристка вперше відверто розповіла, що допомогло їй завагітніти після кількох років невдалих спроб. Дівчина зізналася, що деякі лікарі навіть говорили про її безпліддя.

Наталя вже у третьому триместрі. Протягом чотирьох років пара відвідувала спеціалістів і дотримувалася різних рекомендацій. Здійснити заповідну мрію про немовля вдалося за допомогою сильного бажання і віри, не зважаючи на страшні діагнози лікарів.

«Що допомогло нам природно завагітніти після 4 років плідної праці й розчарувань? Думаю, це - ВІРА в нас і впевнений опір стереотипам та всім рекомендаціям зі сторони про те, як краще і як правильно. В якийсь момент МИ перестали працювати над створенням дитини й слухати поради», - розповідає жінка.

Гімнастка вважає, що потрібно частіше забувати про правила та вірити у магію.

«Ми довірились власним бажанням, ми почали жити своє життя і дали собі стільки часу, скільки треба! Важливою була та сама розмова в парі, коли кожен не просто слухає, а допомагає реалізувати істинні бажання, підтримує в моменти, коли страшно і допомагає рухатись вперед без настанов про те, як правильно! Мої руки підіймались тоді, коли він продовжував вірити в нас», - продовжує Наталія.

Дружина Євгена Кота розповіла, як змогла завагітніти після 4 років невдалих спробДружина Євгена Кота розповіла, як змогла завагітніти після 4 років невдалих спроб - фото 2Дружина Євгена Кота розповіла, як змогла завагітніти після 4 років невдалих спроб - фото 3