Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
чт, 19 вересня
+18
$   41.44
  46.24

19 жовт. 2023 15:35

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Культура
0

209

0

Disney зібрав 543 персонажі своїх анімацій у новому короткометражному фільмі

Disney зібрав 543 персонажі своїх анімацій у новому короткометражному фільмі

Події відбуваються в анімаційній студії Disney.


Screenshot_5

Disney випустила короткометражний мультфільм «Одного разу в студії» — у ньому зібрали 543 персонажі попередніх анімацій. Фільм присвячений століттю компанії.

Про це пише Variety.

Короткометражку придумали і зрежисирували Трент Коррі та Ден Абрахам. Події відбуваються в анімаційній студії Disney. Герої мультфільмів вистрибують із малюнків і мандрують залами, де їх створили.

Більшість героїв малювали вручну, інших зробили на компʼютері. Для озвучки Джина використали оригінальні записи голосу Робіна Вільямса.



19 жовт. 2023 14:58

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Культура
0

385

0
Дивіться новий кліп The Hardkiss, присвячений українським енергетикам. Відео

Режисер Мітя Бородін хотів розповісти через відео про самотність, боротьбу та жагу до життя.


Screenshot_1

The Hardkiss випустили кліп на нову пісню 00:00, присвячену українським героям-енергетикам. Режисер Мітя Бородін хотів розповісти через відео про самотність, боротьбу та жагу до життя.

«00:00 — одна з найулюбленіших наших пісень з альбому “Залізна ластівка”. Вона досі не була екранізована, але ми давно мріяли про це. Коли нам надійшла пропозиція підібрати музику до відеороботи, ми зрозуміли, що ця пісня ідеально підходить. І за настроєм, і за змістом. Це історія переживання за рідну людину, котра в небезпеці, ризикує своїм життям», — розповідає Юлія Саніна.

«Ідея зняти цю історію прийшла минулої зими, коли українці сиділи без світла. Багато хто знімає кіно про військових. Нам захотілося розказати про ще одних героїв нашого часу — енергетиків. Знімали в лютому в Посад-Покровському. Знімали реальних людей — працівників місцевого “ХерсонОблЕнерго”. З тих, кого ви можете побачити у відео, шістьох людей вже немає в живих, вони загинули на роботі», — розповідають Мітя і оператор-постановник Руслан Богдан.

За статистикою Міністерства енергетики України та компанії ДТЕК, за 19 місяців повномасштабної війни під час виконання своїх професійних обов’язків загинуло 367 енергетиків, 940 людей зазнали поранень.

Screenshot_2

THE HARDKISS - 00:00