Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
нд, 19 травня
+19
$   39.43
  42.75

19 січ. 2024 09:48

Останнє оновлення  
19 січ. 2024 09:48
Культура
0

552

0

Байдак, Саніна і Мірошниченко вестимуть Нацвідбір Євробачення-2024

Байдак, Саніна і Мірошниченко вестимуть Нацвідбір Євробачення-2024

3 лютого відбудеться фінал Нацєвробачення.


Байдак, Саніна і Мірошниченко вестимуть Нацвідбір Євробачення-2024

Стали відомі імена ведучих Національного відбору на Євробачення-2024. Церемонію вестимуть: фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний «голос» пісенного конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак.

Про це розповіло Суспільне Мовлення.

Фінал Нацвідбору відбудеться 3 лютого.

Трансляція передшоу Національного відбору розпочнеться о 17:30, фіналу — о 18:00. Суспільне Мовлення транслюватиме Національний відбір на Євробачення-2023 на телеканалі та сайті Суспільне Культура, ютуб-каналі Євробачення Україна, фейсбук-сторінках Суспільного та Євробачення Україна, а також на сайті Євробачення в Україні.

Трансляцію також можна буде слухати на Радіо Промінь і дивитися у застосунку Дія, обравши Дія.ТБ та канал Суспільне Культура HD.

Незмінний ведучий Нацвідборів та офіційний «голос» Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко поділився, що Пісенний конкурс для нього — це не просто чергова подія, а величезна частина життя:

«Знаєте, цьогоріч я закриваю вже майже друге десятиліття роботи на Євробаченні, тому якщо для когось найважливіші дні у році — це день народження, Новий рік чи Великдень, то для мене це дні, коли відбуваються Національні відбори та міжнародні фінали “дорослого” та Дитячого Євробачення. Тож само собою, бути ведучим Нацвідбору для мене надзвичайно важливо і завжди, як в перший раз, хвилююче».

Байдак, Саніна і Мірошниченко вестимуть Нацвідбір Євробачення-2024

До участі в шоу повертається членкиня журі Національного відбору на Євробачення-2023 Юлія Саніна, яка тогоріч була однією з ведучих Пісенного конкурсу в Ліверпулі.

«Для мене Євробачення це музична подія міжнародного масштабу, і в першу чергу — мить єднання країн заради підтримки одне одного, це свято музики. Мені було за щастя відчути цю атмосферу на собі минулого року. Тоді за лаштунками я бачила, як це — бути представником України на Євробаченні. Тому я щиро буду підтримувати усіх, хто змагатиметься за це звання на Національному відборі. Це нова генерація артистів, нова кров, нові ідеї та драйв, усі заряджені — за цим буде дуже цікаво спостерігати», — коментує Юлія Саніна.

Байдак, Саніна і Мірошниченко вестимуть Нацвідбір Євробачення-2024 - фото 2

В ролі ведучого на сцені Національного відбору дебютує відомий український стендап-комік, лідер думок та волонтер Василь Байдак:

«Мені дуже цікаво, як воно буде. Це все у мене вперше. Вперше буду ведучим на телебаченні на Нацвідборі на Євробачення-2024. Вперше буду ведучим на телебаченні на Нацвідборі на Євробачення. Вперше буду ведучим на телебаченні. За офіційність події я буду відповідати лише смокінгом, а от за що я буду відповідати усім — це за приколи. Буду робити все можливе, аби було смішно, цікаво і чесно. І не переживаю, бо веду Нацвідбір із професіоналами. До зустрічі».

Байдак, Саніна і Мірошниченко вестимуть Нацвідбір Євробачення-2024 - фото 3

15 січ. 2024 14:03

Останнє оновлення  
15 січ. 2024 14:03
Культура
0

544

0
У «Дії» можна обрати журі нацвідбору на «Євробачення-2024»

Можна обрати з 9 кандидатів.


У застосунку «Дія» можна пройти опитування та обрати, хто з українських зірок цьогоріч буде в журі нацвідбору на «Євробачення-2024». Загалом можна обрати з-поміж 9 кандидатів.

Про це повідомили в «Дії».

Віддати свій голос за фаворита можна з 15 до 22 січня.

Обрати можна з такого списку:

Олександр Варениця – піар-фахівець, співзасновник агенції з просування української музики на міжнародний ринок Go West. Працював з гуртами Kalush, ONUKA та O.Torvald під час «Євробачення-2017».

Андрій Данилко – народний артист України, автор пісень, режисер власних шоу, член журі нацвідбору на «Євробачення» у 2016-2020 роках.

Джамала – співачка й авторка пісень, переможниця «Євробачення-2016».

Олена Коляденко – керівниця танцювального колективу Freedom Ballet, продюсерка гуртів Freedom Jazz та KADNAY; неодноразово була режисеркою-постановницею виступів українських артистів на «Євробаченні».

Катерина Павленко – співачка, композиторка й авторка пісень, фронтвумен гурту Go_A, який посів 5 місце на «Євробаченні-2021».

Сергій Танчинець – співак, музикант, продюсер та лідер рок-гурту «Без обмежень», заслужений артист України.

Євген Тріплов – автор і музичний продюсер, зокрема, Тіни Кароль, Monatik, Злати Огнєвич, Wellboy тощо.

Євген Хмара – композитор, піаніст і творець інструментальних шоу, член нацжурі на «Євробаченні-2023».

Павло Шилько – теле- та радіоведучий, відомий під псевдонімом DJ Паша; співзасновник та генпродюсер музичної премії YUNA; співавтор конкурсних пісень Тіни Кароль та Вєрки Сердючки на «Євробаченні».

Як проголосувати?

Потрібно зайти в «Дію», натиснути «Сервіси», далі «Опитування» – обрати фаворита.

Долучитися до голосування можуть усі користувачі «Дії» від 14 років. Проголосувати можна за одного кандидата. Три артисти з найбільшою кількістю голосів увійдуть до складу журі.