Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
вт, 22 жовтня
+11
$   41.33
  44.71

Акторка Марго Роббі вагітна первістком

8 лип. 2024 11:49

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 14:01
Lifestyle
0

215

0

Акторка Марго Роббі вагітна первістком

Акторка Марго Роббі вагітна первістком

Офіційно зірка поки що не повідомляла про вагітність.


Акторка Марго Роббі та її чоловік Том Акерлі чекають на свою першу дитину. Днями папараці сфотографували подружжя під час відпочинку на озері Комо в Італії.

Вони сідали в човен, коли 34-річна Марго, одягнена в білий короткий топ, продемонструвала вагітний живіт.

Фотографіями поділилося видання Daily Mail.

Акторка Марго Роббі вагітна первісткомАкторка Марго Роббі вагітна первістком - фото 2Акторка Марго Роббі вагітна первістком - фото 3Акторка Марго Роббі вагітна первістком - фото 4Акторка Марго Роббі вагітна первістком - фото 5

Відомо, що пара познайомилася на зніманнях фільму про Другу світову війну «Французька сюїта» 2013 року, де Марго знімалася, а Том був помічником режисера. Спочатку вони намагалися тримати стосунки в таємниці, про що Роббі розповідала пізніше в інтерв'ю журналу Elle 2018 року.

«Ми тримали це в секреті. Тому що ми не сприймали це всерйоз. «О, та гаразд, ми просто друзі, ми просто друзі». А потім... усі дізналися», – пояснила вона.

Незабаром вони почали жити разом із ще двома своїми друзями. Марго переїхала до Лондона. Через два роки Марго, Том та їхні друзі – Софія Керр та Джозі Макнамара – заснували продюсерську компанію Lucky Chap. Нині її вартість оцінюється близько 31 мільйона доларів.

До речі, разом Марго і Том спродюсували такі фільми. Як: «Я, Тоня» та «Дівчина, яка подає надії», а також блокбастер 2023 року «Барбі» – все під лейблом LuckyChap Entertainment.

Читайте також: Леді Гага вагітна? Папараці підловили співачку з округлим животиком.