Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
пн, 16 вересня
+22
$   41.36
  46.01

28 груд. 2022 13:55

Останнє оновлення  
29 лип. 2024 13:53
Топ новиниСпорт
0

88

0

10 найдорожчих футболістів України

10 найдорожчих футболістів України


10 найдорожчих футболістів України

Авторитетний німецький портал Transfermarkt зробив підсумкову оцінку вартості футболістів за 2021 рік. До вашої уваги десятка найдорожчих українських футболістів.

Найдорожчим гравцем нашої країни залишився півзахисник італійської Аталанти Руслан Малиновський. Його ціна становить 30 млн євро.

На другому місці розташувався футболіст Манчестер Сіті Олександр Зінченко, вартість якого аналітики порталу оцінили у 28 млн євро. Замикає чільну трійку гравець Динамо Віктор Циганков вартістю 25 млн євро.

Про це пише footballua.tv.

1.Руслан Малиновський (півзахисник, «Аталанта») – 30 млн євро

28-річний атакувальний хавбек же третій сезон успішно грає у складному чемпіонаті Серії А і за цей час його ціна зросла більш ніж у два рази. В клубі прогрес Руслан очевидний, хотілось аби він додав і в матчах за збірну.

2.Олександр Зінченко (півзахисник, «Манчестер Сіті») – 28  

Сашко регулярно отримує компліменти від Хосепа Гвардіоли за свою працездатність і вміння вчитися. На сьогодні 25-річний Зінченко найтитулованіший український футболіст (триразовий чемпіон АПЛ) і беззаперечний лідер збірної.

3.Віктор Циганков (півзахисник, «Динамо») – 25

Головна українська зірка УПЛ. Якщо Віктор подолає усі свої проблеми (травми, психологія) і невдовзі переїде в Європу, то зможе зробити успішну кар’єру в одному з топ-чемпіонатів.

4.Роман Яремчук (нападник, «Бенфіка») – 17.5

Роман затягнув з адаптацією в «Бенфіці», але навіть за таких обставин він не втратив у ціні. Амбіції та агресивний стиль повинні допомогти йому стати одним з найкращих форвардів Португалії і отримати пропозицію від великого клубу.

5.Віталій Миколенко (захисник, «Динамо») – 17

22-річний лівий захисник досяг своєї стелі в чемпіонаті України і дуже добре, що він переїздить в англійський «Евертон». Чекаємо від Миколенка стабільно високого рівня і лідерських якостей.

6.Ілля Забарний (захисник, «Динамо») – 13

За півроку 19-річний Ілля додав у ціні на 2 млн євро. З часом може стати головним активом «Динамо». У Забарного ідеальні риси аби стати зіркою: талант, концентрація, скромність.

7.Микола Матвієнко (захисник, «Шахтар») – 11

25-річний центрбек відверто пересидів в нашому чемпіонаті. Мінімум рік як він мав грати у сильному євроклубі. Для Матвієнка критично важливо зробити новий крок в кар’єрі.

8.Микола Шапаренко (півзахисник, «Динамо») – 10

Також виріс у ціні на 2 млн євро. За два останні роки Микола зробив величезний якісний крок у грі. Якщо він не зупиниться, то стане ключовою постаттю у команді Мірчі Луческу.

9.Георгій Бущан (воротар, «Динамо») – 9

Сьогодні він голкіпер №1 в Україні. Його ціна виросла на 1.5 млн євро, а його гра – основа багатьох успіхів «Динамо» і збірної.

10.Анатолій Трубін (воротар, «Шахтар») – 8

Черговий воротарський суперталант з України. Трубіну лише 20 років і його майбутнє залежить від багатьох факторів. Головне уникнути травм і добре обдумати свій можливий трансфер в Європу.

Нагадаємо, збірна України отримала суперників у Лізі націй УЄФА.