Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
вт, 07 травня
+12
$   39.36
  42.4

7 жовт. 2023 15:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:58
Політика
0

137

0

Зеленський відреагував на події в Ізраїлі

Зеленський відреагував на події в Ізраїлі

Всі громадяни України, які перебувають у зоні небезпеки, мають уважно дотримуватись інструкцій сил безпеки на місці та пильно стежити за інформацією


FB_IMG_1696683178306

Президент України Володимир Зеленський заявив, що право Ізраїлю на захист не підлягає сумніву, та що ніде у світі не можна давати жодного шансу терору.

Про це йдеться у звернені українського лідера.

Зеленський висловив співчуття всім, чиї рідні та близькі загинули від терористичної атаки. Він виразив впевненість, що порядок буде відновлено й терористи будуть знищені.

«Ніде у світі не можна давати жодного шансу терору, бо терор завжди є злочином не просто проти однієї країни чи його конкретних жертв, а проти людяності як такої та всього нашого світу. Хоч би хто спонсорував терор, це злочин проти світу. Світ має бути обʼєднаний та солідарний, щоб терор ніколи й ніде не намагався підкорити чи зламати життя», – йдеться у зверненні.

Зеленський наголосив, що право Ізраїлю на захист не підлягає сумніву. А всі обставини цієї терористичної атаки мають бути зʼясовані, щоб світ знав і притягнув до відповідальності кожного, хто спонукав до нападу та допоміг його організації.

Він також додав, що всі громадяни України, які перебувають у зоні небезпеки, мають уважно дотримуватись інструкцій сил безпеки на місці та пильно стежити за інформацією.