Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа

Національна мережа незалежних медіа
Національна мережа незалежних медіа
сб, 27 липня
+27
$   41.1
  44.63

2 січ. 2024 17:14

Останнє оновлення  
2 січ. 2024 17:14
Події
0

113

0

Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування

Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування

Внаслідок артобстрілу постраждали двоє людей.


2 січня росіяни обстріляли з артилерії місто Нікополь Дніпропетровської області. В результаті ворожого удару постраждало 2 людини, а місто зазнало руйнувань.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Також пошкоджено 16 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, господарські споруди, автомобіль, приватне та промислове підприємства, дитсадок, торгівельний павільйон, газогони, лінії електропередач.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

«Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ», – кажуть в Офісі генпрокурора.


Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнуванняВійськові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування - фото 2Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування - фото 3Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування - фото 4Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування - фото 5Військові РФ обстріляли Нікополь: є поранені та руйнування - фото 6

2 січ. 2024 09:40

Останнє оновлення  
2 січ. 2024 09:40
Події
0

134

0
Харків обстріляли «Кинджалами» - понад 40 людей постраждали

Також є загиблі.


2 січня вранці росіяни завдали ударів по Харкову «Кинджалами». Постраждала 41 людина.

Про це повідомив у телеграмі мер Харкова Ігор Терехов.

«Маємо інформацію, яка потребує уточнення, про 41 пораненого. Також є інформація про загиблих - їхня кількість уточнюється.

На місцях «прильотів» працюють відповідні служби, усі пожежі загасили», - зазначив посадовець.

Раніше повідомляли, що у Харкові загинула одна людина.

2 січ. 2024 10:05

Останнє оновлення  
2 січ. 2024 10:05
Події
0

182

0
Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві

Постраждалих немає.


Очільник Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник 2 січня опублікував фото наслідків обстрілу Києва у приватному секторі.

"Унаслідок чергового ракетного обстрілу мирного населення росіянами у мікрорайоні Бортничі пошкоджено приватні житлові будинки та будівлю церкви. Працюють вибухотехніки й слідчо-оперативні групи. Постраждалі відсутні. Нагадую про необхідність дотримання безпекових правил, сьогодні вони врятували життя дарничан", – повідомив посадовець у своєму фейсбуці.

Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у КиєвіФото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 2Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 3Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 4Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 5Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 6Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 7Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 8Фото наслідків ракетного удару РФ по Бортничах у Києві - фото 9